EjendomsWatch

Olav de Linde vil forære skov til Odense Kommune for at få byggeri igennem

En plan om fire omstridte punkthuse i Odense ændres til tre, og samtidig vil bygherre forære 7000 kvm skov til kommunen.

Foto: Colourbox

Den aarhusianske ejendomsudvikler Olav de Linde spiller nu et kompromisforslag på bordet i en strid med Odense Kommune om nybyggeri op ad den bynære Åløkkeskoven, skriver Fyens Stiftstidende.

I stedet for at bygge fire punkthuse, der er blevet kritiseret for at gøre skade på skovområdet, vil man nu kun bygge tre, og samtidig vil byggefirmaet overdrage mellem 6500 og 7000 kvm skov, som man ejer i området, til Odense Kommune, fremgår det.

"Det hører til sjældenhederne, at et privat firma vil forære cirka 7000 kvadratmeter skov til odenseanerne. Det skal han have stor respekt for. Dermed kan skoven blive fredskov, og den vil være sikret for odenseanerne ud i al fremtid," udtaler Anders W. Berthelsen (S), medlem af kommunens By- og Kulturudvalg, til avisen, der også skriver, at sagen behandles på et møde mandag.

Socialdemokraterne og De Konservative, der har flertal, er positivt stemt.

Olav de Linde parat til at droppe fremtidige investeringer i Odense

Udskældt de Linde-projekt i Odense taget af bordet i 11. time 

Mere fra EjendomsWatch

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

I samarbejde med platformen for ejendomsdata Resights bringer EjendomsWatch de seneste tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr. På dagens liste optræder VKR Holding og Køge Kommune, mens en ejendom på Bornholm er solgt for over 48 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier