EjendomsWatch

Aarhusianere sælger nordsjællandske boliger – køber lægger op til flere fælles projekter

Boligprojektet Teglstruphus i Helsingør på små 3000 kvm, som udvikleren Innovater står bag, er blevet købt af Nectar Invest. Direktøren for investeringsselskabet forventer "et stabilt afkast" og mener, at handlen kan blive begyndelsen på et udvidet samarbejde med den aarhusianske projektudvikler.

Teglstruphus i Helsingør med i alt 32 boliger er solgt til Nectar Invest. | Foto: Innovater

Den aarhusianske projektudvikler Innovater har solgt de første etageboliger på den tidligere hospitalsgrund i Helsingør til selskabet Nectar Invest. Det drejer sig om projektet Teglstruphus, der rummer 32 boliger, skriver Innovater i en pressemeddelelse.

Teglstruphus ligger på Moselundsvej i den vestlige del af den nordsjællandske havneby, og til april flytter lejerne ind i de to punkthuse, der tilsammen løber op i 2904 kvm.

"Vi forventer at kunne levere et stabilt afkast til vores investorer over de næste mange år. Ejendommen var fuldt udlejet mere end tre måneder før færdiggørelse, og vi glæder os til at byde lejerne velkommen i deres nye hjem. Vi ser frem til at lave endnu flere projekter sammen med Innovater i fremtiden," siger Bjørk Krogshave, direktør i Nectar Invest, i meddelelsen.

Udover Bjørk Krogshave er Nectar Invest ejet af Thomas Borg gennem hans selskab Nectar Asset Management, der forvalter danske og udenlandske ejendomme for milliarder. Køber ønsker ikke at offentliggøre købssummen.

"Vi indgik hurtigt en aftale og et fint samarbejde med Nectar, da vi fik mulighed for at opkøbe grunden. Mulighederne for at skabe attraktive boliger tæt på både by og natur var helt åbenlyse, hvilket vi også mærkede, så snart byggeskiltet blev sat op. Vi modtog henvendelser fra interesseret lige med det samme," siger Pierre Klausen, udviklingschef hos Innovater.

Innovater er ejet af Finn Birkjær Nielsen og selskabets adm. direktør, Morten Lykke

Udvikler bag nyt projekt i Hillerød: Henter Elgiganten og Jysk ind

Udvikler sunder sig efter coronakrise: Jeg opdagede at træerne ikke vokser ind i himlen 

Balder bygger 110 boliger på gammel hospitalsgrund i Nordsjælland

Udvikler-duo sætter gang i boligprojekt på hospitalsgrund i Helsingør 

Freja Ejendomme ønsker mindre boliger på hospitalsgrund

Freja Ejendomme sælger hospitalsgrund i Helsingør 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing: Uge 18 i ejendomsbranchen

Landets største ejendomsinvestorer forfølger åbenlyst hver deres investeringsstrategi. Læs EjendomsWatchs tilbageblik, der nu udkommer ugentligt – hver fredag.

Investeringschef skifter Pears ud med Nrep

Nrep bliver Sofie Vett Raaschous nye arbejdsgiver, efter at hun har sagt farvel til Pears Globals danske afdeling, hvor hun de seneste tre år har været investeringschef. Til EjendomsWatch fortæller hun mere om sin kommende opgave hos Nrep, som hun "anser for at være absolut markedsledende."

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier