EjendomsWatch

Aarhus-udvikleren 1927 Estate gør nøglemedarbejdere til medejere

Ejendomsudvikleren, der i 2019 fik ny ejer af halvdelen af virksomheden, gør nu ejerkredsen endnu større.

Foto: Colourbox

Den aarhusianske ejendomsudvikler 1927 Estate, der har over 200.000 kvm ejendomme under udvikling, gør fem centrale medarbejdere til medejere, oplyser virksomheden, der har hjemme i Risskov.

De nye partnere er Tina Lange-Kornbak, Jonas Hvidberg Fridlund, Martin Odgaard, Margit Torp og Peter Larsen.

Udnævnelsen sker efter, at adm. direktør Søren Hampen Kristensen i 2019 overtog halvdelen af virksomheden, der hidtil havde været ejet af fjerde generation efter grundlægger Hans Øvlisen.

”1927 Estate er på en spændende rejse, og det glæder os, at centrale medarbejdere har ønsket at investere og indtræde i ejerkredsen i 1927 Estate. Det er afgørende for virksomhedens fortsatte vækstrejse at kunne fastholde og tiltrække de rette kompetencer, hvilket udvidelsen med fem nye partnere skal ses i lyset af,” udtaler Søren Hampen Kristensen i en meddelelse.

1927 Estate er aktuelt involveret i projekter i Vallensbæk Strand, Skovlunde, Kolding, Horsens og Aarhus. Samlet er der ca. 200.000 kvm under udvikling og godt 2000 boliger på vej til investorer og egen portefølje, skriver selskabet, der i seneste regnskabsår for 2019/2020 leverede et overskud efter skat på 35,8 mio. kr.

Selskabet har rødder tilbage til 1927, som var det år, hvor den første ejendom blev tilføjet til stifterens ejendomsportefølje – hvor den stadig er.

Lokal bygherre kaster sig ud i endnu et lejeboligprojekt ved Aarhus

Aarhusiansk boligudvikler tager hul på forsinket byhaveprojekt 

Mere fra EjendomsWatch

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Thylander på udsalg, to nye Nrep-fonde og en vigtig aftale for Deas var blandt nyhederne i ejendomsbranchen i den forløbne uge, der også bød på interview med MT Højgaard, Nordicom og DSB, mens Gefion Group mødte skarp kritik fra entreprenør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)

Seneste nyt fra Watch Medier