EjendomsWatch

Tæt på røde lamper på Havneholmen: Skanska lejer ud til børsmægler

Skanska er tæt på at meldt alt udsolgt i entreprenørkoncernens byggeri af CPH Highline på Havneholmen i København, når investeringsplatformen Nordnet er rykket ind.

Nordnet flytter til juni ind i Skanskas flerbrugerejendom på Havneholmen i København. | Foto: PR

Den svenske investeringsplatform Nordnet lejer sig ind i Skanskas flerbrugerejendom CPH Highline på Havneholmen i København. Dermed er Skanska tæt på at kunne melde alt udsolgt til CPH Highline, der først er helt klar til indflytning i midten af 2021.

Nordnet har lejet sig ind i 1169 kvm på 5. sal i bygningen, der bliver på 16.900 kvm.

"CPH Highline byder på nogle attraktive rammer, som er vigtige for vores medarbejdere. Bl.a. byder kantinen på en madoplevelse med høj kvalitet, der er et smukt, maritimt nærmiljø og en meget unik tagterrasse. Rammerne og miljøet kan noget helt særligt og er med til at underbygge de værdier, vi står for i Nordnet," siger landechef Anne Buchardt i en pressemeddelelse.

Hos Skanska vækker aftalen med Nordnet glæde.

"Nordnet er et rigtig godt match til CPH Highline. Det er en virksomhed, som har stor fokus på at tilbyde nogle inspirerende rammer, som at sikre medarbejdernes trivsel, motivation og velvære. Samtidig vil bygningens fleksible indretning og de mange services være med til at understøtte Nordnet både nu og i fremtiden," udtaler markedschef Elo Alsing.

Skanska oplyser, at der er et enkelt ledigt lejemål på 1200 kvm, der er klar i tredje kvartal.

Ellers er alt andet lejet ud i bygningen, der har lejere som dataleverandøren Globalconnect og konsulenthuset SAS Institute, som rykkede ind i december sidste år. Derudover har Pandora, Handelsbanken, BDO og L’Oréal valgt at placere deres hovedsæde på Havneholmen.

CPH Highline er tegnet af Holscher Nordberg Arkitekter. Byggeriet er ikke Skanskas eneste på Havneholmen. Byggeriet af flerbrugerhuset CPH Pulse, der bliver på 15.500 kvm, sættes i gang i midten af 2021, oplyser Skanska.

Britisk kapitalforvalter opruster på logistikejendomme i Norden

Nordisk investeringsbank smider over 100 mio. kr. i sønderjysk logistikejendom 

Henning Larsen opruster på ledelsesniveau for at sikre international vækst

Skala Arkitekter, Henning Larsen og Moe vinder skoleprojekt til over 140 mio. kr.

Arkitektfirma får godkendt længe ventet højhusprojekt 

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier