EjendomsWatch

Advokatfirmaet Bech-Bruun rykker til Nordhavn og forlader ATP-ejet domicil

Prestigefyldt PFA-byggeri i Nordhavn i København får i 2023 advokathuset Bech-Bruun som ny lejer. Dermed får ATP Ejendomme yderligere 13.000 kvm ind i porteføljen, som man skal finde ny anvendelse til. Tre andre advokatfirmaer er også på vej i nye rammer.

Byggeriet på Nordø i københavnske Nordhavn, hvor advokatfirmaet Bech-Bruun kommer til at råde over de øverste seks af de i alt 13 etager. Foto: PR-visualisering

En af landets største advokatvirksomheder, Bech-Bruun med over 400 ansatte, forlader sit domicil på Langelinie Allé i København. I stedet rykkes residensen i 2023 til Nordhavn og PFA's prestigefyldte byggeri på Redmolen, der netop har skiftet navn til Nordø.

”Vi er utrolig stolte og glade for, at Bech-Bruun har valgt Nordø som placering for deres domicil. Med sin unikke arkitektur vil ejendommen blive et vartegn for Århusgadekvarteret og samtidig vil bygningen med en bæredygtighedscertificering til DGNB Guld passe rigtig godt ind i PFA's samlede danske erhvervsportefølje," siger Mikael Fogemann, chef for nordiske ejendomme hos PFA, i en meddelelse sendt til EjendomsWatch.

Læs artiklen gratis

Registrer med din E-mail.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier