EjendomsWatch

Over 20 luksuslejligheder reserveret i PFA's nye byområde i København

Salget af 115 eksklusive boliger i Nordhavn begynder officielt 19. oktober, men en del er allerede afsat til bygherren PFA's kunder, lyder det.

I alt bygger PFA Ejendomme 55.000 kvm i det nye byområde, heraf 13.000 kvm bolig. Foto: PR-visualisering / PFA og Lützau

Der har været god efterspørgsel på boliger i det nye byomårde Nordø i Københavns Nordhavn, hvor PFA er i gang med at opføre 115 eksklussive boliger, 300 hotelværelser og to kontorejendomme.

Sådan lyder fra pensionsselskabet i en pressemeddelelse om en netop overstået præsalgsrunde, hvor PFA-kunder har haft mulighed for at reservere lejligheder i byggeriet.

"Vi har oplevet meget stor interesse, og mere end 20 lejligheder er nu allerede reserveret, inden salget for alvor er gået i gang," udtaler Mikael Fogemann, chef for nordiske ejendomme hos PFA.

I alt bygger PFA Ejendomme 13.000 kvm bolig, fordel på to boligejendomme på første række ned til vandet. Boligerne er tegnet af Henning Larsen Architechts og varierer i størrelse mellem 70 og 203 kvm.

"Det, vi kan se på efterspørgslen indtil nu, er, at det er alt fra toværelseslejligheder fra 70 kvm til de store femværelseslejligheder på 200 kvm, som kunderne er interesseret i. Det bekræfter os i, at det er det rigtige mix af boliger, vi har satset på," udtaler Mikael Fogemann.

Salget af boliger åbner officielt i dag, mandag 19. oktober. Boligerne sælges gennem ejendomsmæglerfirmaet Lützau.

Projektet, der tidligere hed Redmolen, har været i vælten, fordi byggefirmaet V2C havde forsøgt at få entreprenører til at indgå ulovlige aftaler i forbindelse med byggeriet. Dette medførte i juni, at fire personer blev sigtet for bestikkelse.

PFA-projekt i København skifter navn efter bestikkelsessag

PFA efter millionsalg: Vi har tjent mere end vi regnede med

Danske pensionsselskaber sælger Portland Towers for over 700 millioner

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier