EjendomsWatch

Coronavirus udskyder Mipim-messe til juni

MIPIM 2020: Coronavirussens fortsatte spredning får arrangøren af Mipim-messen 10. -13. marts til at udskyde arrangementet til juni. Stribevis af afbud er løbet ind de senere dage.

Foto: Andreas Vestergaard

Ejendomsbranchens årlige messe, Mipim med 27.000 tilmeldte, bliver ikke afholdt som planlagt 10.-13. marts, oplyser arrangøren Reed Midem lørdag.

Forklaringen er den stigende bekymring for coronavirus, som fortsætter med at spredes.

"Vores kunders og ansattes velbefindende er det vigtigste. På baggrund af udviklingen, er den bedste beslutning at udskyde Mipim til juni," udtaler Paul Zilk, direktør hos Reed Midem, i meddelelsen.

Mipim afholdes i stedet 2.-5. juni.

EjendomsWatch omtalte tidligere på ugen, hvordan afbud på stribe var begyndt at tikke ind fra bl.a. de fleste mæglerfirmaer, flere investorer og rådgivere.

Colliers-chef beklager afbud til messe med 27.000 tilmeldte: Mipim er en risikozone

Coronavirus betyder stribevis af afbud til ejendomsmesse

Ejendomsmesse med 27.000 deltagere tager forholdsregler mod coronavirus 

Mere fra EjendomsWatch

Schweiz-investor i nyt opkøb – rådgiver på trapperne med 1 mia. kr. yderligere

Swiss Life med knap 650 mia. kr. i ejendomme har med hjælp fra Kristensen Properties købt op i Aarhus for over 100 mio. kr. Kent Hoeg Sørensen, adm. direktør i selskabets danske brohoved, er igang med at lægge sidste hånd på fire køb mere. ”Swiss Life er ikke færdige i Danmark. De kan genkende en god investering,” siger han.

Østjysk vækstkommune går på investorjagt

I Hornslet, 20 km nord for Aarhus, søger Syddjurs Kommune nu ”en ambitiøs partner”, der udover at gøre byen større, også skal gøre den bedre. Projektleder håber på interesse fra både udviklere og pensionskasser.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier