EjendomsWatch

Ejendomsmatador klar med nyt forslag til penthouselejligheder

Mikael Goldschmidt har fremsat et bud på et etagebyggeri i Ringsted, der er noget større end det, lokalplanen tillader. Nu er forslaget sendt i høring hos naboerne. (Opdateret)

Mikael Goldschmidt er en af landets største ejendomsinvestorer. Nu har han store planer for et byggeri i Ringsted. | Foto: Peter Nørby/Jyllands-Posten/Fotograf Peter N¿rby

Selskabet Goldschmidt Ejd. Ringsted, der er ejet af ejendomsinvestoren Mikael Goldschmidt, er klar med en ny skitse til et projekt i Ringsted, som er mere omfattende, end den eksisterende lokalplan tillader, skriver Dagbladet Ringsted.

Der er tale om et etagebyggeri i Klosterparken i Ringsted, der indeholder 70 boliger fremfor 40, som lokalplanen tillader. Derudover tillader lokalplanen kun et etagebyggeri på tre en halv etage, Goldschmidts nye bud er på syv etager og indeholder bl.a. penthouselejligheder.

Mandag skulle Plan-og Boligudvalget i kommunen tage stilling til forsalget. På forhånd var formand Per Flor (S) ikke optimist.

"I Socialdemokratiet var vi imod vedtagelsen af lokalplanen (april 2014, red.) på grund af skyggeeffekterne, og vi har ikke rykket os," siger Per Flor til avisen.

Her blev det besluttet, at forslaget skulle i høring hos naboerne.

Mikael Goldschmidt er en af landets største ejendomsinvestorer, og havde i juli ejendomme til en værdi af 7,7 mia. kr.

(Artikel opdateret d. 22/9 kl 14.50 med information om, at forslaget er sendt i høring hos naboerne)

Ny stadionby sparkes i gang i Hillerød

Mikael Goldschmidt øjner ejendomsportefølje på 10 mia. kr.

Goldschmidt og Thylander: Udskældt boligparagraf har været en succes 

Goldschmidt må se bundlinjen skrumpe

Generationsskifte hos Mikael Goldschmidt – hidtidig kronprins bliver ny topchef 

Mere fra EjendomsWatch

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Thylander på udsalg, to nye Nrep-fonde og en vigtig aftale for Deas var blandt nyhederne i ejendomsbranchen i den forløbne uge, der også bød på interview med MT Højgaard, Nordicom og DSB, mens Gefion Group mødte skarp kritik fra entreprenør.

Svensk erhvervsmægler åbner kontor i Danmark

Croisette Real Estate Partner har etableret selskab i Danmark efter sidste år at have slået dørene op i Island. En digital forretningsmodel er den bærende platform, forklarer virksomheden. Kontor ventes at åbne efter sommer, siger direktør. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)

Seneste nyt fra Watch Medier