EjendomsWatch

Rema 1000-chef har to kasketter: Sælger egne projekter og Rema 1000-butikker via samme firma

Når ejendomsdirektøren i Rema 1000 går til investorer for at afsætte et nyt Rema-byggeri, sælger han også private boligprojekter gennem samme udbyder. Modellen vækker undren hos en række konkurrenter, mens professor i ledelse finder konstruktionen "dybt problematisk." Rema 1000 afviser, at interne regler bliver brudt.

Rema 1000-kæden tillader, at dens ejendomsdirektør sideløbende har egne økonomiske interesser i ejendomsbranchen. | Foto: Linda Johansen

Detailkæden Rema 1000's ejendomsdirektør, Stephan Sørensen, sælger både sine egne boligprojekter og Rema 1000-butikker igennem en og samme ejendomsudbyder.

Professionelt er Stephan Sørensen direktør og medejer af ejendomsselskabet Reitan Ejendomsudvikling, som står for at udvikle og sælge Rema 1000-butikker, og har derfor også ansvaret for, hvilke butikker der bliver solgt og til hvem. Som privatperson udvikler og bygger han boliger, som han sælger til private investorer. Salget af både Remas butikker og Stephan Sørensens private boligprojekter sker gennem firmaet Imbro, som videresælger projekterne til risikovillige investorer.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier