EjendomsWatch

Jeudan opjusterer resultatforventningerne til 2019

Det børsnoterede ejendomsselskab med ejendomme for små 26 mia. kr. venter dog fortsat en omsætning på niveau med 2018. (Opdateret)

Per Hallgren, adm. direktør for Jeudan. | Foto: PR/Jeudan.

Efter en markant fremgang i kurs- og værdireguleringen i andet kvartal kan ejendomsselskabet Jeudan notere betydelig fremgang i nettooverskuddet for årets andet kvartal og for første halvår, der blev præsenteret torsdag middag.

Det vækker tilfredshed hos administrerende direktør Per W. Hallgren.

"Vi aflægger i dag et regnskab for de første seks måneder med et tilfredsstillende resultat. Det bekræfter en fortsat støt fremgang i driften, og det underbygger vores forventninger om en fortsat positiv udvikling i EBVAT i 2019 og 2020," skriver han i regnskabet.

Overskuddet før kurs- og værdireguleringer, men efter finansielle omkostninger, EBVAT, lød for halvåret på 361 mio. kr mod 341 mio. kr. første halvår i 2018.

Omsætningen i årets første seks måneder blev 775 mio. kr. mod 813 mio. kr. i samme periode sidste år, men overskuddet efter skat for første halvdel af 2019 steg til 355 mio kr. mod 197 mio. kr. i de første seks måneder af 2018.

I årets andet kvartal blev EBVAT-resultatet 197 mio. kr. hvilket er 11 mio. kr. mere end samme periode 2018. Og selskabets kurs- og værdireguleringer på 542 mio. kr. mod negative 102 mio. kr. i samme kvartal sidste år, og

Jeudan opjusterer sine forventningerne til 2019 og venter nu et resultat før kurs- og værdireguleringer - men efter finansielle omkostninger - i niveauet 720-750 mio. kr.

Tidligere ventede selskabet et resultat før kurs- og værdireguleringer - men efter finansielle omkostninger - i niveauet 680-720 mio. kr.

Der ventes fortsat en omsætning på niveau med i 2018, hvor den endte på 1583 mio. kr.

(Artikel opdateret kl. 14 med yderligere oplysninger.)

Jeudan-topchef: "Vi kommer til at bygge for meget på for kort tid"

HR-direktør i Jeudan om talentudvikling: "Vi går foran"

Investorer spår fald på 20 mia. kr. i afkastet fra danske ejendomme

Jeudan køber københavnske city-ejendomme for over en halv milliard 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 47: Ægte rødt – og dog

Kriseramte Dansk Folkeparti leverer i fravær af regeringens eget støtteparti flertallet til en aftale om flere billige boliger, som 85 ud af 179 mandater i Folketinget står uden for. Men ministeren mener alligevel, at der er tale om en bred aftale.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier