EjendomsWatch

Jeudan-topchef: "Vi kommer til at bygge for meget på for kort tid"

Per Hallgren, adm. direktør i Danmarks største børsnoterede ejendomsselskab Jeudan, langer ud efter de ivrige investorer, som har plastret København til med en overflod af boligejendomme. Det skader byen og risikerer at koste dyrt, mener han.

Per Hallgren siger blankt nej til at bygge nye boliger i øjeblikket. | Foto: PR / Jeudan

Når ejendomsdirektør Per Hallgren går rundt i Københavns indre by med sine børn og ser den by, der er skabt igennem århundreder, så sender han en venlig tanke til de tidligere generationer, der har været med til at skabe den.

Til gengæld er han langt fra overbevist om, at det samme vil være tilfældet, når hans børnebørn om mange år går igennem København med de mange nye bydele, der skyder op i disse år.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier