EjendomsWatch

Investorer spår fald på 20 mia. kr. i afkastet fra danske ejendomme

Udfordringer med lejligheder og butikker får danske investorer til at sænke forventningerne til afkastet markant, viser ny undersøgelse.

Luftfoto af Aalborg. | Foto: PR

Guldregnen er slut for pensionskasser og andre investorer, som har skudt milliarder af kroner i udlejningsejendomme. Ifølge ejendomsinvestorernes egne forventninger er der nemlig udsigt til, at afkastet på udlejningsejendommene i år falder med 20 mia. kr. Det er vil bl.a. gå ud over danskernes pensionsopsparinger.

"Det går ned ad bakke i forhold til ejendomme som investering. Når man kigger på de hårde tal, så var der sidste år et afkast på 70 mia. kr., og i år er forventningen fra markedsaktørerne, at afkastet falder med ca. 20 mia. kr.," siger Jannick Nytoft, adm. direktør i Ejendomdanmark, der er interesseorganisation for ejendomsbranchen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 47: Ægte rødt – og dog

Kriseramte Dansk Folkeparti leverer i fravær af regeringens eget støtteparti flertallet til en aftale om flere billige boliger, som 85 ud af 179 mandater i Folketinget står uden for. Men ministeren mener alligevel, at der er tale om en bred aftale.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier