EjendomsWatch

HR-direktør i Jeudan om talentudvikling: "Vi går foran"

HVOR ER TALENTERNE?: Jeudan skal være en frontløber, når det kommer til at rekruttere nye medarbejdere til ejendomsbranchen. En ny lærebog skal gøre det nemmere at undervise kommende finansøkonomer og -bachelorer i ejendomsbranchen, siger HR-direktør i EjendomsWatchs artikelserie om talentudvikling.

Annemarie Lund Krumhardt, HR-direktør i Jeudan. | Foto: PR.

KØBENHAVN – Praktikantforløb for studerende, temadage for undervisere og studerende og en ny lærebog, der er på trapperne. Det er nogle af de tiltag, Danmarks største børsnotererede ejendomsselskab Jeudan har sat i værk i arbejdet med at forsøge at udvide puljen af kandidater til især ejendomsadministration.

EjendomsWatch møder Annemarie Lund Krumhardt, HR-direktør i Jeudan, i ejendomsselskabets lokaler i indre København til en snak om, hvordan Jeudan forsøger at tiltrække og fastholde talent. Noget som Jeudan ifølge Annemarie Lund Krumhardt bruger mange ressourcer på.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier