EjendomsWatch

Medie: Kapitalfond vil overtage Deas

Britiske Montagu, der ejer ejendomsforvalteren Deas, har ifølge mediet Insidebusiness hyret en London-baseret rådgiver for at sondere markedet og potentielt byde endnu mere for det danske selskab, der også i 2017 var omgærdet af købsinteresse.

Foto: Colourbox.

Et selskab ejet af kapitalfonden Altor har lagt et bud på Danmarks største ejendomsforvalter Deas. Deas' ejer, den britiske kapitalfond Montagu vil dog ikke acceptere uden videre og har meddelt Altor, at man vil teste markedet for at se, om andre kan matche tilbuddet eller overgå det.

Det skriver mediet Insidebusiness, der har informationen fra en række centralt placerede, anonyme kilder.

Altor ejer i forvejen den finske ejendomsforvalter Realia.

Den britiske rådgiver Rothschildt skal strukturere en hurtig proces, der inden sommerferien skal give et billede af, om der er andre potentielle købere til Deas, der også i 2017 var omgærdet af købsinteresse.

Montagu sigter efter en pris på omkring 1,5 mia. kr. for Deas blandt andet baseret på, at den forventede indtjening i indeværende år vil ende på knap 120 mio. kr., skriver Insidebusiness. Den stigende indtjening skyldes primært Deas' overtagelse af Nordea Ejendomme i slutningen af 2018.

Flere udenlandske aktører har fået smag for det danske marked. I august 2017 købte Newsec ejendomsadministratoren Datea og fik dermed en større bid af markedet og blev landets næststørste ejendomsforvalter.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Deas eller Montagu, skriver Insidebusiness.

2018 har været et kedeligt år for flere ejendomsadministratorer

Deas-resultat svækkes af investeringer — topchef venter ny fremgang

Newsec køber endnu en ejendomsadministrator

Deas overtager forvaltning fra Nordea Ejendomme

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier