EjendomsWatch

Deas-topchef: Et salg har været tæt på

Selvom ejendomsforvalteren Deas officielt har lagt salgsbestræbelserne på hylden, vil virksomheden stadig få ny ejer. Det kan blive i morgen, om et år eller om to år, siger topchefen, der over for EjendomsWatch også sætter ord på resultatforventningerne til i år.

Foto: PR

Nye ejere har været ganske tæt på at rykke ind hos Danmarks største ejendomsforvalter, Deas, hvor kapitalfonden Montagu siden 2015 har haft kontrollen.

Det siger Deas-topchef Henrik Dahl Jeppesen, efter at selskabet fredag meldte ud, at det har afsluttet den proces, hvor Deloitte Corporate Finance har skullet håndtere et eventuelt salg. Ifølge mediet Insidebusiness har Montagu gået efter en pris på omkring 1 mia. kr. — et beløb, Deas-chefen dog ikke vil kommentere.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 2: Over grænsen

Udenlandske investormilliarder tilflyder i højere grad end nogensinde før det danske ejendomsmarked, hvilket skaber grobund og et lukrativt marked for lokale aktører, der ønsker at give en hjælpende hånd.

Arkitektchef fratræder "efter gensidig aftale"

Erik Arkitekter i Viborg har ved årsskiftet sagt farvel til sin adm. direktør, der også har været partner. Forretningsudvikling kræver et blik for nuancerne hos hver kunde, uddyber virksomheden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier