EjendomsWatch

Deas-topchef: Et salg har været tæt på

Selvom ejendomsforvalteren Deas officielt har lagt salgsbestræbelserne på hylden, vil virksomheden stadig få ny ejer. Det kan blive i morgen, om et år eller om to år, siger topchefen, der over for EjendomsWatch også sætter ord på resultatforventningerne til i år.

Foto: PR

Nye ejere har været ganske tæt på at rykke ind hos Danmarks største ejendomsforvalter, Deas, hvor kapitalfonden Montagu siden 2015 har haft kontrollen.

Det siger Deas-topchef Henrik Dahl Jeppesen, efter at selskabet fredag meldte ud, at det har afsluttet den proces, hvor Deloitte Corporate Finance har skullet håndtere et eventuelt salg. Ifølge mediet Insidebusiness har Montagu gået efter en pris på omkring 1 mia. kr. — et beløb, Deas-chefen dog ikke vil kommentere.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier