EjendomsWatch

2018 har været et kedeligt år for flere ejendomsadministratorer

Markedet for ejendomsadministration er vokset i 2018, men alligevel kom flere administrationsselskaber ud af året med ringere resultater end 2017, skriver Berlingske.

Foto: PR

Tilkøb og organisationsomlægninger hos de to største ejendomsadministratorer Deas og Newsec kostede på top- og bundlinje i 2018, men hvordan er det gået for underskoven af mindre administrationsselskaber?

Berlingske har kigget på de mange regnskaber, som for tiden bliver offentliggjort på CVR. Avisen skriver, at der tegner sig et billede af, en toplinje der vokser, men at det mere er reglen end undtagelsen, at bundlinjen ikke følger med.

Avisen har blandt andet kigget på branchens tredjestørste spiller, som er CEJ. Her er omsætningen vokset med 10,1 pct., oplyser adm. direktør Anne Marie Oksen til Berlingske. Men resultatet efter skat blev, som også EjendomsWatch omtalte i sidste uge, et underskud på 30.000 kroner. I 2017 fik selskabet et overskud på 2,6 mio. kr. Alle aktørerne, som avisen har været i kontakt med, tilbageviser, at nedgangen på bundlinjerne skyldes et pres på priserne. Adm. direktør for administrationshuset Boligexperten Preben Løth siger, at konkurrencen altid har været hård.

Således konkluderer Berlingske, at flere administrationsselskaber har fået dårligere resultater i 2018 end i 2017, selv om markedet er vokset.

CEJ-direktør øjner ny fremgang efter underskud i 2018

Deas-resultat svækkes af investeringer — topchef venter ny fremgang

Mere fra EjendomsWatch

Amerikansk investor køber Coop-butikker for 300 mio. kr.

11 supermarkeder på i alt 13.100 kvm har skiftet hænder i en sale & leaseback-aftale mellem Coop Danmark og amerikanske W.P. Carey. "Norden fortsætter med at være et nøglemarked for W.P. Carey," udtaler amerikanerne, der ser handlen som starten på et langsigtet partnerskab.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier