EjendomsWatch

Prime Office fastholder toplinje og forbedrer bundlinjen

Selskabet leverer nogenlunde samme indtjening som ved første kvartal i 2018, men et stærkere resultat ved seneste kvartalsrapport.

Prime Office ejer en milliardportefølje af tyske ejendomme. | Foto: PR

Ejendomsselskabet Prime Office kom ud af første kvartal med en nettoomsætning på linje med niveauet fra samme kvartal sidste år og et forbedret resultat før skat.

Det fremgår af regnskabet for første kvartal, som er fremlagt onsdag morgen.

Prime Office landede i årets første tre måneder en nettoomsætning på 40,6 mio. kr. mod 40,7 mio. kr. i samme periode sidste år. Resultatet før skat endte på 16,6 mio. kr. mod 15,8 mio. kr. i første kvartal 2018, mens driftsresultatet (EBIT) landede på 24,3 mio. kr. mod 24,4 mio. kr. i samme kvartal sidste år.

Selskabet, der har boliger, kontorer og erhvervsejendomme i Nordtyskland, ejer direkte og indirekte ejendomme for 2,6 mia. kr.

Det noterer i regnskabet, at de finansielle omkostninger er faldet fra 8,6 mio. kr. til 7,7 mio. kr., hvilket skyldes låneomlægninger i 2018.

Prime Office fastholder forventningerne til 2019 om et resultat af primær drift (EBIT) på 88 til 102 mio. kr. og et overskud før skat og værdireguleringer på 62 til 76 mio. kr.

Prime Office: Ejendomme er det bedste der findes

Prime Office: Pensionskasser burde sætte 20-30 procent af formuen i ejendomme

Prime Office skruer op for værdien af sine ejendomme

Prime Office præciserer sine forventninger 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier