EjendomsWatch

Prime Office fastholder toplinje og forbedrer bundlinjen

Selskabet leverer nogenlunde samme indtjening som ved første kvartal i 2018, men et stærkere resultat ved seneste kvartalsrapport.

Prime Office ejer en milliardportefølje af tyske ejendomme. Foto: PR

Ejendomsselskabet Prime Office kom ud af første kvartal med en nettoomsætning på linje med niveauet fra samme kvartal sidste år og et forbedret resultat før skat.

Det fremgår af regnskabet for første kvartal, som er fremlagt onsdag morgen.

Prime Office landede i årets første tre måneder en nettoomsætning på 40,6 mio. kr. mod 40,7 mio. kr. i samme periode sidste år. Resultatet før skat endte på 16,6 mio. kr. mod 15,8 mio. kr. i første kvartal 2018, mens driftsresultatet (EBIT) landede på 24,3 mio. kr. mod 24,4 mio. kr. i samme kvartal sidste år.

Selskabet, der har boliger, kontorer og erhvervsejendomme i Nordtyskland, ejer direkte og indirekte ejendomme for 2,6 mia. kr.

Det noterer i regnskabet, at de finansielle omkostninger er faldet fra 8,6 mio. kr. til 7,7 mio. kr., hvilket skyldes låneomlægninger i 2018.

Prime Office fastholder forventningerne til 2019 om et resultat af primær drift (EBIT) på 88 til 102 mio. kr. og et overskud før skat og værdireguleringer på 62 til 76 mio. kr.

Prime Office: Ejendomme er det bedste der findes

Prime Office: Pensionskasser burde sætte 20-30 procent af formuen i ejendomme

Prime Office skruer op for værdien af sine ejendomme

Prime Office præciserer sine forventninger

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier