EjendomsWatch

Over 100 boliger i støbeskeen ved Charlottenlund Station

DSB Ejendomme har aftalt at sælge et areal, der dog først skal underkastes en lokalplan, før boligudvikleren Bonava kan bygge. Samtidig er man på udkig efter yderligere arealer.

Foto: PR

Den svenske boligudvikler Bonava – det tidlligere NCC Bolig – har indgået en betinget købsaftale med DSB Ejendomme om et areal øst for Charlottenlund Station nord for København, oplyser Bonava.

Planen er at udvikle og bygge godt 100 boliger i et projekt med navnet Verdenshaven, som Juul Frost Arkitekter har tegnet, og som forventes at blive sat til salg næste år, fremgår det.

"Det er et attraktivt område med parken som nærmeste nabo og Øresund inden for få minutters gang”, siger Torben Modvig, adm. direktør i Bonava, i meddelelsen.

"Vi ser frem til samarbejdet med Gentofte Kommune om det videre forløb med lokalplan og byggetilladelse og glæder os til at skabe gode boliger med respekt for områdets karakter og historie," fortsætter han.

Ifølge Bonava er man på udkig efter flere områder med god infrastruktur og rekreative arealer, hvor der kan udvikles boliger.

Hos DSB glæder man sig over handlen:

"Det er et rigtig spændende projekt, som Bonava er kommet med, og jeg er sikker på, at det vil tilføre området omkring Charlottenlund Station en ny dimension og blive et aktiv for Charlottenlund. Vi glæder os meget til at se dette spændende projekt realiseret," lyder det fra Jes Transbøl, underdirektør i DSB Ejendomme.

Bonava opfører 250 boliger i Greve

Bonava slås med miljøsag ved grundsalg i Nordsjælland

Bonava på vej med 120 nye boliger i Høje Taastrup

 

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier