Brøndby får en ny erhvervspark

En erhvervspark på 24.000 kvm åbner i Brøndby i 2020. Målet med parken er at lokke store virksomheder til og konkurrere med København og Ørestad.
Foto: Illustration/Newsec.
Foto: Illustration/Newsec.

En ny erhvervspark på 24.000 kvm, der har som mål at kunne konkurrere med København og Ørestad, skal åbne i 2020 i området Vibeholm i Brøndby.

Det er projektudvikleren Oskar Group, som står bag den nye erhvervspark, der kommer til at gå under navnet Greater Copenhagen Yards. Oskar Group, der ejes af Henrik Wessmann Jensen, har været aktiv i området i de senste 15 år, oplyser Newsec Advisory, der har fået til opgave at udleje parken.

"I dag, og endnu mere i fremtiden, er fleksible lejekontrakter i forhold til tidshorisont, space planning og udvidelsesmuligheder afgørende for virksomhederne. Samtidig er det enormt vigtigt at kunne tiltrække og fastholde dygtige medarbejdere, og det kræver ikke bare et godt arbejdsmiljø, men også faciliteter, der får hverdag og fritid til at gå op i en højere enhed," siger Henrik Wessmann Jensen, stifter og adm. direktør i Oskar Group, i meddelelsen fra Newsec Advisory.

Greater Copenhagen Yards skal bestå af tre bygninger på i alt 24.000 kvm med mellem fire og seks etager og forventes at give plads til godt 1800 arbejdspladser, fremgår det.

Lejemålenes størrelse bliver fra 500 kvm til 12.000 kvm, og lejerne får blandt andet adgang til mødecenter, parkeringskælder og fitnesscenter.

Oskar Group er genrejsningen af det tidligere Oskar Jensen Gruppen, der i 2009 gik konkurs.

Stensdal Group køber ejendom i Brøndby og runder milepæl

Interessen for erhvervsparker stiger

Newsec skal sælge Aarhus-ejendom til 80 mio. kr.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også