EjendomsWatch

Stensdal Group køber ejendom i Brøndby og runder milepæl

Købet af ejendommen på den københavnske vestegn bringer ejendomsselskabets samlede portefølje op på over 100.000 kvm. Inden for det sidste år har virksomheden erhvervet ejendomme på tilsammen ca. 40.000 kvm, hvilket er medvirkende til, at milepælen er nået.

Ejer af Stensdal Group, Søren Stensdal. | Foto: PR / Stensdal

Stensdal Group har købt en 5000 kvm stor ejendom i Brøndby på den københavnske vestegn.

Det oplyser ejendomsselskabet i en pressemeddelelse.

Med købet har Stensdal Group, der er ejet af Søren Stensdal, inden for de seneste 11 måneder erhvervet fem nye ejendomme på tilsammen ca. 40.000 kvm. Det bringer den samlede portefølje af ejendomme op på over 100.000 kvm.

Den nyeste tilføjelse til porteføljen ligger på Vallensbækvej 47 og er synlig fra Holbækmotorvejen.

"Vi glæder os over, at det er lykkedes at erhverve denne ejendom, som vi ser et stort potentiale i, blandt andet på grund af synligheden og reklamemuligheden til motorvejen," udtaler adm. direktør i Stensdal Group, Søren Stensdal, i pressemeddelelsen.

Ejendommen består af ca. 3200 kvm højloftet lager/værksted med tilhørende kontorer og en selvstændig domicilbygning på ca. 1800 kvm i tre plan - til kontor og showroom/lager. Sidstnævnte bliver en oplagt domicilejendom og står klar til indflytning primo 2019.

En stor del af det ledige hal- og kontorareal er allerede blevet udlejet. Kort efter overtagelsen den 1. september 2018 blev der underskrevet en lejeaftale på ca. 1300 kvm hal og kontor til en kendt lejer, der dog af interne grunde ikke kan offentliggøre aftalen endnu, lyder det i meddelelsen.

"Jeg glæder mig måske særligt over, at vores gode netværk har gjort, at en stor del af det ledige hal- og kontorareal er udlejet til en førsteklasses lejer, allerede inden vi overtager ejendommen. Den selvstændige domicilejendom på i alt 1800 kvm, der ses af næsten 90.000 bilister om dagen og bliver virkelig flot, skal vi nok få lejet ud hurtigt," siger Søren Stensdal.

Stensdal Group køber industribygning for et tocifret millionbeløb og planlægger nybyggeri

Navnestrid sender feriecenter i minus 

Stensdal Group mere end fordobler resultatet 

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier