EjendomsWatch

Newsec skal sælge Aarhus-ejendom til 80 mio. kr.

Startafkastet er på over 6 pct. på gammelt teledomicil i Aarhus Syd, som blev handlet for 39 mio. kr. i 2014 af et lokalt investorpar.

Newsec er sat til at sælge dette tidligere teledomicil. | Foto: PR

Et tidligere TDC-domicil, der er blevet til Erhvervspark Syd i Tranbjerg syd for Aarhus, skal igen på markedet, og det er Newsec Advisory, der skal sørge for, at den røde murstensejendomme får en ny ejer.

I en pressemeddelelse oplyser Newsec Advisory, at de nuværende ejere har bedt ejendomsadministratoren om at sælge flerbrugerejendommen, der lige nu er 75 pct. udlejet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier