Vokseværk i og omkring City2 smitter af på Deas

Butikscentret i Taastrup får nye lejere, og i nærområdet er bolig- og erhvevsbyggeri på vej, hvor Deas er rådgiver.
Foto: Ritzau Scanpix/Nils Meilvang
Foto: Ritzau Scanpix/Nils Meilvang

Shoppingcentret City2 i Taastrup, der huser 90 butikker, når Copenhagen Designer Outlet medregnes, har netop budt velkommen til en ny lejer i skikkelse af butikskæden Søstrene Grene, mens Føtex- og Imerco-kæderne tilsvarende får flere kvadratmeter, oplyser forvalteren af centret, Deas.

Til yderligere at bidrage til, at storcentrets kundestrøm øges, er omdannelsen af et 40 fodboldbaner stort område til nye boliger og erhverv, Høje Taastrup C.

"Den positive udvikling i området giver nyt liv og betyder rigtig meget for centret. Vi ser frem til en mere naturlig sammenhæng mellem center, byliv og dermed øget kundestrøm. Vi arbejder hele tiden på at sikre, at vi har det rette butiksmix, og vi er stolte over, at vi nu styrker centrets profil med store aktører som Føtex og Imerco, som udvider, og åbningen af Søstrene Grene," siger Thomas Lüscher, center manager i Deas, i meddelelsen.

Det er Danske Shoppingcentre, der ejes af Danica og ATP, som sammen med Ejendomsselskabet Norden og Høje-Taastrup Kommune udvikler det kommende projekt, hvor Deas er rådgiver for Danske Shoppingcentre, fremgår det.

Et vigtigt greb i udviklingen af byområdet bliver et centralt og aktivt parkstrøg, som skal skabe en naturlig og attraktiv forbindelse mellem Høje Taastrup Station og City 2. Parkstrøget skal give plads til aktiviteter for både beboere, medarbejdere og besøgende med byliv, caféområder og en naturlig integration af City2 i bydelen.

Ny underdirektør hos Cobblestone hentes hos Deas

Deas-topchef om fladt årsresultat: "Man kan ikke blæse og have mel i munden på én gang"

Høje-Taastrup vil udvikle 262.000 kvm i ny bydel

 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også