EjendomsWatch

Deas-topchef om fladt årsresultat: "Man kan ikke blæse og have mel i munden på én gang"

2017-regnskabet fra ejendomsforvalteren Deas viser fremgang på toplinjen, mens resultatet står stille. Efter omstændighederne erklærer topchefen sig dog tilfreds og lover over for EjendomsWatch fremgang i år og de følgende år.

Henrik Dahl Jeppesen, adm. direktør i Deas. | Foto: PR

Landets største ejendomsforvalter Deas, der administrerer knap 80.000 lejemål i hele Danmark, havde i 2017 små 5 pct. fremgang i omsætningen, der endte på 525 mio. kr. Til gengæld stod driftsresultatet stille omkring de 27 mio. kr. og sendte dermed driftsmarginalen lidt ned fra 5,5 til 5,2 pct., viser årsregnskabet fra Deas Holding, der offentliggøres senere fredag.

"Jeg er meget tilfreds med det resultat, vi laver over for kunder og lejere hver dag. Når det er sagt, så synes jeg ikke, at vores økonomiske resultat lever op til de ambitioner, vi har. Men man skal også tænke på, at man kan ikke blæse og have mel i munden på én gang. Man kan ikke gennemføre et 2017 med det aktivitetsniveau, vi har haft, og så stadig levere på alle hylder," siger Henrik Dahl Jeppesen, adm. direktør i Deas, til EjendomsWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 47: Ægte rødt – og dog

Kriseramte Dansk Folkeparti leverer i fravær af regeringens eget støtteparti flertallet til en aftale om flere billige boliger, som 85 ud af 179 mandater i Folketinget står uden for. Men ministeren mener alligevel, at der er tale om en bred aftale.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier