320 meters højhus i Brande skal suppleres med yderligere butikker

Bestseller vil supplere testbutikker ved koncernens planlagte højhus i Brande med yderligere kvadratmeter. (Rettet)
Foto: PR-illustration/Bestseller
Foto: PR-illustration/Bestseller

(Artikel rettet 9. april med tydeliggørelse af, at det er ekstra butikker og ikke et decideret outletcenter, der er planer om.)

Bestsellers store byggeplaner i midtjyske Brande, "Bestseller Tower & Village", kommer til at rumme et antal butikker udover de testbutikker, der skal promovere koncernens tøjmærker. Sammen med tøjkoncernens øvrige prestigeprojekt kommer de til at ligge tæt ved en motorvejsafkørsel og med samme afstand til midtbyens handelsgade, skriver Herning Folkeblad.

Byggeriet på Kåremagervej i Brande kommer til huse ca. 60 butikker, kontorer, hotelfaciliteter og ikke mindst et højhus på op til 320 meter. Arealet, som Bestseller gerne vil disponere over, udgør nu 30.000 kvm mod tidligere 25.000 kvm.

Der er lavet en rapport om de forventede konsekvenser for handelslivet i Brande og nabobyerne. Sammenholdt med erfaringer fra Ringsted Outlet på Midtsjælland lyder vurderingen, at "Bestseller Tower & Village" med sine 30.000 kvm butiksareal og en skyskraber er et koncept, der vil kunne tiltrække gæster fra endog meget store afstande. Langt mere, end man vil kunne få folk til at gøre til et klassisk storcenter.

Udover Bestsellers planer i Brande er et outlet-center planlagt i Billund, 35 km derfra.

Bestseller vil bygge Danmarks højeste højhus

Milliardærer handler strøgejendom i Aarhus

Butiksejere frygter Bestseller-milliardærs store planer i centrum af Aarhus

Ny kvinde i spidsen for storstilet outlet-projekt i Billund 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også