EjendomsWatch

Pensiondanmark overtager 26.000 kvm i Virum som led i handel til 615 mio. kr.

SEB Pension sælger den sidste del af Teknikerbyen, efter at første del blev overtaget af Sampension i december.

SEB Pension har solgt Teknikerbyen i Virum på i alt 47.000 kvm til en samlet pris af 615 mio. kr., oplyser SEB Pension, der er ved at blive overtaget af Danica.

De første 23.000 kvm blev solgt i december til Sampension og Kristensen Properties, og nu følger så de sidste 26.000 kvm, som Pensiondanmark overtager, fremgår det.

Pensionskasse køber halvdelen af kontorkompleks i Virum 

"Ejendommen passer ikke ind i SEB Pensions fremadrettede strategi. Derfor besluttede vi at undersøge, om et salg kunne indbringe os en attraktiv pris. Det har heldigvis været tilfældet, for det kommer vores pensionskunder til gavn," udtaler Solveig Rannje, direktør i SEB Ejendomme, i meddelelsen.

Pensiondanmark overtager således 1. februar de 26.000 kvm, hvor energiselskabet Ørsted har hjemme, mens Sampension og Kristensen Properties napper de resterende 23.000 kvm med lejerne Marchmercher og Niras.

"Vi overtager en attraktiv erhvervsejendom med moderne faciliteter og en god beliggenhed. Med Ørsted som solid lejer på en lang lejekontrakt forventer vi, at investeringen vil give vores medlemmer gode afkast mange år frem," siger Torben Möger Pedersen, adm. direktør i Pensiondanmark, i meddelelsen.

Sadolin & Albæk har formidlet salget, og advokatfirmaet Accura har medvirket som juridisk rådgiver for SEB Pension, fremgår det.

Danica køber SEB Pension for 6,5 mia. kr.

SEB Pension har fået nye lejere i nedlagt rådhus

SEB Pension investerer i ungdomsboliger i Aarhus 

Mere fra EjendomsWatch

Schweiz-investor i nyt opkøb – rådgiver på trapperne med 1 mia. kr. yderligere

Swiss Life med knap 650 mia. kr. i ejendomme har med hjælp fra Kristensen Properties købt op i Aarhus for over 100 mio. kr. Kent Hoeg Sørensen, adm. direktør i selskabets danske brohoved, er igang med at lægge sidste hånd på fire køb mere. ”Swiss Life er ikke færdige i Danmark. De kan genkende en god investering,” siger han.

Østjysk vækstkommune går på investorjagt

I Hornslet, 20 km nord for Aarhus, søger Syddjurs Kommune nu ”en ambitiøs partner”, der udover at gøre byen større, også skal gøre den bedre. Projektleder håber på interesse fra både udviklere og pensionskasser.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier