EjendomsWatch

SEB Pension har fået nye lejere i nedlagt rådhus

Tidligere rådhus i Farum har fået nyt liv som sundhedshus, og 90 pct. af bygningen er nu udlejet.

Foto: PR

Pensionsselskabet SEB Pension er lykkedes med at få nyt liv i det tidligere rådhus i Farum, der i dag indgår i Furesø Kommune.

Med hjælp fra Danielsen Architecture og det rådgivende ingeniørfirma Wissenberg er bygningen blevet transformeret til en ny virkelighed som sundhedshus.

"Udlejningen af sundhedshuset blev udført i samarbejde med Newsec Datea, og efter 12 måneder er ca. 90 pct. af arealerne udlejet. Der er pt. kun to ledige lejemål," skriver SEB Pension i en pressemeddelelse.

Den høje udlejningsprocent blev sikret gennem en kontrakt med CPH Privathospital, som lejer ca. 1200 kvm af sundhedshuset, fremgår det.

”Da vi startede vores søgning efter en placering til vores privathospital, var flere muligheder i spil. Placeringen i Farum havde dog nogle klare fordele: Bygningen var i drift, den lå godt i forhold til offentlig transport, og så ville der være mulighed for synergieffekter med de øvrige lejere i sundhedshuset. Og da SEB Pension, som udlejer, imødekom vores meget korte tidsfrist, blev sundhedshuset i Farum det perfekte valg for os," siger Dorthe Mikkelsen, direktør i CPH Privathospital, i meddelelsen.

Hos SEB Pension mener man, at CPH Privathospital er en lejer, som passer perfekt ind i strategien med sundhedshuset.

"Vi er glade for, at det lykkedes at få denne lejekontrakt på plads, og håber på, at det vil tiltrække flere virksomheder til vores bygninger i Farum. Vi ejer nabobygningen, og her kan vi skabe plads, såfremt behovet for lokaler overstiger de muligheder, vi kan tilbyde i selve sundhedshuset," siger Solveig Rannje, ejendomsdirektør i SEB Pension.

Mere fra EjendomsWatch

Casa og KPC har fået nyt fælles navn

Som led i sammenlægningen af de to tyskejede entreprenørvirksomheder Casa og KPC har det fælles selskab nu fået nyt navn. Direktør glæder sig over for EjendomsWath over, at man nu kommer op i en størrelse, hvor ”vi spiller i toppen af superligaen.”

Briefing uge 39: Et skib i høj sø

Som en god illustration af tidernes ugunst har Roof Management afværget en truende konkurs. Spørgsmålet er, hvordan sundhedstilstanden hos andre udbydere af ejendomsprojekter ser ud. Ugens overflyvning er klar.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier