EjendomsWatch

Trods åbningsdato i 2015: Steen & Strøm har fortsat planer om fynsk butikscenter

Projektet blev annonceret i 2011, men siden er der intet sket. Udviklingsdirektør fastholder, at der er planer om mere end 100 butikker på tidligere slagterigrund i centrum af Odense.

Foto: PR-visualisering: Steen & Strøm

Karen Nielsen, udviklingsdirektør i Steen & Strøm, fastholder, at der ikke er planer om at opgive Viva-projektet i centrum af Odense, skriver Fyens Stiftstidende. Åbningen af butikscenteret med over 100 butikker var oprindeligt planlagt til oktober 2015, men en dato for byggestart er stadig ikke blevet meldt ud.

Ifølge Karen Nielsen afventer projektet stadig "den rigtige timing". Direkte adspurgt fastslår hun også, at Steen & Strøm ikke har planer om at sælge arealet.

"Vi er fortsat af den opfattelse, at Odense som detailhandelsdestination har behov for et moderne overdækket detailhandelstilbud i tæt forbindelse med den eksisterende detailhandel i midtbyen, "lyder det fra udviklingsdirektøren, der mener, at forsinkelsen af Viva faktisk på sigt kan blive en fordel, fordi man dermed kan sikre projektet med "de nyeste tendenser".

Den tidligere slagterigrund er i mellemtiden blevet udlånt som deponerings- og byggepladsareal for andre anlægsprojekter. Ifølge Karen Nielsen er det også planen i umiddelbar fremtid.

Franske Klépierre ejer 56,1 pct. af Steen & Strøm, der ejer storcentrene Field's i København, Bruun's Galleri i Aarhus og Bryggen i Vejle.

Storcentre med mad og biograf hitter hos danskerne

Blackrock-rådgivere vil selv eje butikscentre

Kapitalfond indleder dansk offensiv – køber storcenter med 75 butikker

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier