Trods åbningsdato i 2015: Steen & Strøm har fortsat planer om fynsk butikscenter

Projektet blev annonceret i 2011, men siden er der intet sket. Udviklingsdirektør fastholder, at der er planer om mere end 100 butikker på tidligere slagterigrund i centrum af Odense.
Foto: PR-visualisering: Steen & Strøm
Foto: PR-visualisering: Steen & Strøm

Karen Nielsen, udviklingsdirektør i Steen & Strøm, fastholder, at der ikke er planer om at opgive Viva-projektet i centrum af Odense, skriver Fyens Stiftstidende. Åbningen af butikscenteret med over 100 butikker var oprindeligt planlagt til oktober 2015, men en dato for byggestart er stadig ikke blevet meldt ud.

Ifølge Karen Nielsen afventer projektet stadig "den rigtige timing". Direkte adspurgt fastslår hun også, at Steen & Strøm ikke har planer om at sælge arealet.

"Vi er fortsat af den opfattelse, at Odense som detailhandelsdestination har behov for et moderne overdækket detailhandelstilbud i tæt forbindelse med den eksisterende detailhandel i midtbyen, "lyder det fra udviklingsdirektøren, der mener, at forsinkelsen af Viva faktisk på sigt kan blive en fordel, fordi man dermed kan sikre projektet med "de nyeste tendenser".

Den tidligere slagterigrund er i mellemtiden blevet udlånt som deponerings- og byggepladsareal for andre anlægsprojekter. Ifølge Karen Nielsen er det også planen i umiddelbar fremtid.

Franske Klépierre ejer 56,1 pct. af Steen & Strøm, der ejer storcentrene Field's i København, Bruun's Galleri i Aarhus og Bryggen i Vejle.

Storcentre med mad og biograf hitter hos danskerne

Blackrock-rådgivere vil selv eje butikscentre

Kapitalfond indleder dansk offensiv – køber storcenter med 75 butikker

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også