EjendomsWatch

Field's-restauranter melder om 13 pct. vækst

I flere storcentre bliver der med større eller mindre held afsat plads til restaurantområder og madmarkeder. I Field's på Amager har restauranterne siden 2013 oplevet stor fremgang.

Foto: Ritzau Scanpix/Nicolai Svane

Det er ikke kun ude i gademiljøerne, at danskerne er vilde med at bruge penge på cafeer og restauranter. Sidste år omsatte de danske restauranter for 46 mia. kr., og en del af dem landede i restauranterne i storcenteret Field's på Amager.

Fra 2013 til 2016 steg omsætningen i centerets restauranter ifølge en meddelelse med 53 pct., og 2017 tegner til at blive 13 pct. bedre end sidste år. I så fald bliver det fjerde rekordår i træk, og samlet forventes det, at omsætningen i år vil nå 184 mio. kr.

Efterspørgslen stiger på restauranter og caféer 

Blandt restauranterne i Field's finder man pizzakæden Gorm's, som har mærket, hvordan danskerne og københavnerne især er blevet meget glade for at spise ude.

"Vi når tit maksimal kapacitet på de travle aftener, og så må vi henvise gæsterne til de øvrige restauranter i Field's. Vi har mærket, at der har været fokus på mad og oplevelser, også markedsføringsmæssigt. Field's er superåbne og opfordrer os til at lave anderledes arrangementer uden for restauranten," udtaler Helle Andersen, restaurantchef hos Gorm’s i Field's, i meddelelsen.

Field's er ejet af centeroperatøren Steen & Strøm, der indgår i Klepierre, som er børsnoteret i Paris.

Falleret finansmand afstår butikscenter til kreditorerne

Københavnsk storcenter udvides med 7500 kvm

Storcenterkæmpe hyrer ny nordisk direktør

Danske butikscentre skæpper i kassen hos Steen & Strøm 

(Denne artikel er leveret af FødevareWatch — et søstermedie til EjendomsWatch.)

Mere fra EjendomsWatch

Fond misser millionsalg og udlejer til tidligere formand

FINGRENE I FONDSMIDLER: Helt usædvanligt valgte erhvervsdrivende fond hverken at sælge eller modernisere en bolig på Frederiksberg i forbindelse med et lejerskifte. I stedet udlejede man sidste år lejligheden til fondens tidligere formand, der nu vil have fonden til at finansiere forbedringer, han selv har lavet. LLO undrer sig.

Briefing uge 21: Skærende kontraster i et anspændt marked

Der er ikke nødvendigvis langt fra milliardsucces til ditto fiasko i et ejendomslandskab, som de fleste aktører kan blive enige om, er ramt af store udfordringer. Det er blot nogle af de ting, vi ser nærmere på i vores faste overflyvning over ugens største begivenheder i branchen.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier