EjendomsWatch

Field's-restauranter melder om 13 pct. vækst

I flere storcentre bliver der med større eller mindre held afsat plads til restaurantområder og madmarkeder. I Field's på Amager har restauranterne siden 2013 oplevet stor fremgang.

Foto: Ritzau Scanpix/Nicolai Svane

Det er ikke kun ude i gademiljøerne, at danskerne er vilde med at bruge penge på cafeer og restauranter. Sidste år omsatte de danske restauranter for 46 mia. kr., og en del af dem landede i restauranterne i storcenteret Field's på Amager.

Fra 2013 til 2016 steg omsætningen i centerets restauranter ifølge en meddelelse med 53 pct., og 2017 tegner til at blive 13 pct. bedre end sidste år. I så fald bliver det fjerde rekordår i træk, og samlet forventes det, at omsætningen i år vil nå 184 mio. kr.

Efterspørgslen stiger på restauranter og caféer

Blandt restauranterne i Field's finder man pizzakæden Gorm's, som har mærket, hvordan danskerne og københavnerne især er blevet meget glade for at spise ude.

"Vi når tit maksimal kapacitet på de travle aftener, og så må vi henvise gæsterne til de øvrige restauranter i Field's. Vi har mærket, at der har været fokus på mad og oplevelser, også markedsføringsmæssigt. Field's er superåbne og opfordrer os til at lave anderledes arrangementer uden for restauranten," udtaler Helle Andersen, restaurantchef hos Gorm’s i Field's, i meddelelsen.

Field's er ejet af centeroperatøren Steen & Strøm, der indgår i Klepierre, som er børsnoteret i Paris.

Falleret finansmand afstår butikscenter til kreditorerne

Københavnsk storcenter udvides med 7500 kvm

Storcenterkæmpe hyrer ny nordisk direktør

Danske butikscentre skæpper i kassen hos Steen & Strøm

(Denne artikel er leveret af FødevareWatch — et søstermedie til EjendomsWatch.)

Forsiden lige nu

Aberdeen-chef: Vores fusion med Standard Life virker

Der er opnået helt konkrete fordele ved sammenlægningen mellem Aberdeen Asset Management og Standard Life Investments, siger den danske landechef Henrik Kruse til EjendomsWatch. Udfordringer med at levere tilfredsstillende afkast på visse typer produkter er ved at blive løst, lyder det fra investoren med danske ejendomme for et milliardbeløb.

Rigmænd beskytter familieformuen – arvinger må vente

Oprettelsen af såkaldte family offices, der håndterer familieformuen, vinder frem i Rusland, hvor store formuer hober sig op og skal overdrages til næste generation. Nyhedstjenesten Bloomberg har set på udviklingen, som også har sammenhæng med tiltag mod aggressiv skatteplanlægning.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier