EjendomsWatch

Field's-restauranter melder om 13 pct. vækst

I flere storcentre bliver der med større eller mindre held afsat plads til restaurantområder og madmarkeder. I Field's på Amager har restauranterne siden 2013 oplevet stor fremgang.

Foto: Ritzau Scanpix/Nicolai Svane

Det er ikke kun ude i gademiljøerne, at danskerne er vilde med at bruge penge på cafeer og restauranter. Sidste år omsatte de danske restauranter for 46 mia. kr., og en del af dem landede i restauranterne i storcenteret Field's på Amager.

Fra 2013 til 2016 steg omsætningen i centerets restauranter ifølge en meddelelse med 53 pct., og 2017 tegner til at blive 13 pct. bedre end sidste år. I så fald bliver det fjerde rekordår i træk, og samlet forventes det, at omsætningen i år vil nå 184 mio. kr.

Efterspørgslen stiger på restauranter og caféer

Blandt restauranterne i Field's finder man pizzakæden Gorm's, som har mærket, hvordan danskerne og københavnerne især er blevet meget glade for at spise ude.

"Vi når tit maksimal kapacitet på de travle aftener, og så må vi henvise gæsterne til de øvrige restauranter i Field's. Vi har mærket, at der har været fokus på mad og oplevelser, også markedsføringsmæssigt. Field's er superåbne og opfordrer os til at lave anderledes arrangementer uden for restauranten," udtaler Helle Andersen, restaurantchef hos Gorm’s i Field's, i meddelelsen.

Field's er ejet af centeroperatøren Steen & Strøm, der indgår i Klepierre, som er børsnoteret i Paris.

Falleret finansmand afstår butikscenter til kreditorerne

Københavnsk storcenter udvides med 7500 kvm

Storcenterkæmpe hyrer ny nordisk direktør

Danske butikscentre skæpper i kassen hos Steen & Strøm

(Denne artikel er leveret af FødevareWatch — et søstermedie til EjendomsWatch.)

Forsiden lige nu

ATP Ejendomme opruster til at håndtere rekordstor portefølje

Pensionsfonden har tilpasset sin danske ejendomsstrategi til markedet og kigger især på ét område på en ny måde til at udnytte sine kompetencer. Det fortæller ATP Ejendommes topchef og den nyansatte vicedirektør Martin Vang Hansen i et dobbeltinterview med EjendomsWatch. Fonden runder snart en milepæl.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

EjendomsWatch bringer her en oversigt over de væsentligste historier i den forløbne uge, der blandt andet bød på et milliardsalg af Freja Ejendommes portefølje af city-ejendomme.

Enegang eller ægteskab deler den almene boligsektor

Fra nytår overlader den københavnske boligforening 3B sin administration til KAB. Hos både AAB og Boligkontoret Danmark (BDK) er man dog spændt på, om det vil sænke omkostningerne at indgå i KAB-familien. Mens flere aktører i den almene boligsektor går efter størrelse, vælger BDK en helt anden vej, siger den adm. direktør til EjendomsWatch.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier