EjendomsWatch

Domea.dk finder ny direktør bag hylderne i Coop

Økonom skal sætte turbo på effektiv drift af almene boliger. Han har tidligere arbejdet med banker og luftfart.

Foto: PR

Bygge- og boligadministratoren Domea.dk har ansat 51-årige cand.polit. Michael Suadicani som direktør for koncernøkonomi og digital forretningsudvikling, oplyser Domea.dk.

Han kommer fra en stilling som chef for forretningsplanlægning og -analyse i Coop og har tidligere arbejdet hos datacentralen BEC og Københavns Lufthavne, fremgår det.

"Digitaliseringen er kommet for at blive, og det kommer aldrig til at gå så langsomt som nu. Det skal vi i den almene boligbranche selvfølgelig tage på os, så vi sammen med vores kunder definerer, hvilke løsninger der giver den bedste service til færrest mulige husleje-kroner. Her kommer Michael til at spille en væsentlig rolle," siger Thomas Holluf Nielsen, adm. direktør i Domea.dk, i meddelelsen.

Han peger på, at Domea.dk de seneste år har gennemført en strategi, der har resulteret i "markante prisnedsættelser" vedrørende administrationen af de almene boliger.

"Samtidig er ejendomsdriften samlet i decentrale servicecentre. I 2017 og 2018 skal ejendomsdriften effektiviseres yderligere, bl.a. gennem fortsat digitalisering," lyder det.

Michael Suadicani efterfølger Bent Fjord, der gik på pension i sommeren 2017.

Domea.dk's kunder er omkring 100 almene boligselskaber, som tilsammen ejer 53.000 almene boliger.

Ministerium peger på store sparepotentialer i den almene boligsektor

KAB: Boligselskaber er dyrest at drive i hovedstaden

Nye værktøjer skal gøre den almene boligsektor mere effektiv

Almene boligselskaber bruger penge — for at spare dem igen 

Mere fra EjendomsWatch

Klumme: Nye finansieringsvilkår ændrer markedet for ejendomsudvikling markant

Det nuværende rentemarked og kommende krav fra Finanstilsynet vil medføre en kraftig forringelse af ejendomsbranchens finansieringsvilkår. Det skaber muligheder for både ejendomsudviklere og ejendomsinvestorer, især dem, som formår at agere i et tiltagende komplekst juridisk miljø, lyder det fra Bech-Bruun-advokat i denne klumme.

Krise tvinger ejendomsmæglere til at barbere i staben

Den finansielle uro har også ramt landets mæglere. Tiderne med fuld fart fremad er sat på hold – organisationerne skæres til, medarbejdere fyres, men enkelte ser det som en mulighed for at opsnappe de bedste kandidater. ”Medvinden skal nok komme tilbage,” siger Colliers-direktør.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier