EjendomsWatch

Nyvalgt formand vil gøre Domea mere effektiv

Den almene boligadministrator Domea har genvalgt sin bestyrelsesformand, der i løbet af de næste to år vil sætte fokus på effektivisering og digitalisering.

Jens-Anker Gjelstrup, bestyrelsesformand i Domea.dk fra 2015 og valgt til yderligere to år på posten i 2017. | Foto: Jacob Ljørring for Domea.dk

Jens-Anker Gjelstrup, bestyrelsesformand i den almene boligadministrator Domea.dk siden 2015, er på et repræsentantsskabsmøde blevet genvalgt for yderligere to år, hvor effektivisering og besparelser bliver den store opgave. Det skriver Domea.dk i en pressemeddelelse.

Som boligadministrator bliver det særligt en opgave for Domea.dk at hjælpe til aftalte besparelser frem mod 2020. For branchen som helhed lyder sparemålet på 1,5 mia. kr., hvoraf Domea.dk skal spare 125 mio. kr.

Jens-Anker Gjelstrup mener godt, at det kan nås.

"Det handler om, at vi skal være flere kunder i butikken, så vi er flere om at betale regningen for bl.a. driften, men det handler også om, at vi skal effektivisere. Vi skal finde smartere måder at gøre tingene på," siger han og nævner nye it-løsninger og øget digitalisering som et hjælpemiddel på vejen, mens også boligafdelingernes generelle drift skal forbedres.

Domea.dk administerer ca. 52.000 boliger i Danmark.

10 boligselskaber går sammen om digitalisering

Tre jyske almene boligorganisationer går i it-samarbejde

Domea.dk sætter ambitiøse mål i jagten på vækst  

Skole bliver til 118 familieboliger på Sydfyn 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Købmændenes klub

Ejendomsdirektøren i en større dagligvarekæde spiller en ufrivillig hovedrolle i en penibel sag, der ser ud til at gribe om sig. Det samme gør intrigerne i landets største almene boligforening, hvor en direktørfyring ser ud til at dække over mere, end hvad øjet lige ser.

Konkurrence om at byudvikle ved København Syd Station er begyndt

Metroselskabet starter udbud af nyt byområde ved Ny Ellebjerg Station, som fra næste år bliver døbt København Syd med metro, tre S-togslinjer og flere internationale tog til følge. Byområdet skal indeholde erhverv, boliger og butikker, fremgår af udbudsmaterialet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier