EjendomsWatch

Nyvalgt formand vil gøre Domea mere effektiv

Den almene boligadministrator Domea har genvalgt sin bestyrelsesformand, der i løbet af de næste to år vil sætte fokus på effektivisering og digitalisering.

Jens-Anker Gjelstrup, bestyrelsesformand i Domea.dk fra 2015 og valgt til yderligere to år på posten i 2017. | Foto: Jacob Ljørring for Domea.dk

Jens-Anker Gjelstrup, bestyrelsesformand i den almene boligadministrator Domea.dk siden 2015, er på et repræsentantsskabsmøde blevet genvalgt for yderligere to år, hvor effektivisering og besparelser bliver den store opgave. Det skriver Domea.dk i en pressemeddelelse.

Som boligadministrator bliver det særligt en opgave for Domea.dk at hjælpe til aftalte besparelser frem mod 2020. For branchen som helhed lyder sparemålet på 1,5 mia. kr., hvoraf Domea.dk skal spare 125 mio. kr.

Jens-Anker Gjelstrup mener godt, at det kan nås.

"Det handler om, at vi skal være flere kunder i butikken, så vi er flere om at betale regningen for bl.a. driften, men det handler også om, at vi skal effektivisere. Vi skal finde smartere måder at gøre tingene på," siger han og nævner nye it-løsninger og øget digitalisering som et hjælpemiddel på vejen, mens også boligafdelingernes generelle drift skal forbedres.

Domea.dk administerer ca. 52.000 boliger i Danmark.

10 boligselskaber går sammen om digitalisering

Tre jyske almene boligorganisationer går i it-samarbejde

Domea.dk sætter ambitiøse mål i jagten på vækst  

Skole bliver til 118 familieboliger på Sydfyn 

Mere fra EjendomsWatch

Ejendomsadvokater på spil i endnu en fond: Far og søn lavede millionaftaler

FINGRENE I FONDSMIDLER: To advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner fra fond, siden faren blev bestyrelsesformand i 2017. Sønnen har fået ansvaret for et stort ejendomsprojekt, mens faren har tjent en million på at investere fondens penge. Honorarer kan være i strid med loven såvel som de advokatetiske regler.

Briefing uge 3: Nye lejekammerater

Af nød eller ej, vælger flere og flere virksomheder at sælge deres ejendomme og blive lejere. Det frigør penge, der kan bruges på kerneopgaven. I denne uge skabte Parken opstandelse med nyheden om, at professionelle investorer måske overtager nationalarenaen.

Bach Gruppen får en lang næse hos medievagthund

Viborg-entreprenøren, der har flere sager om byggesjusk på samvittigheden, har indbragt flere medier til Pressenævnet på grund af deres omtale af en politianmeldelse. Nævnet finder imidlertid ikke grundlag for kritik.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier