EjendomsWatch

Nyvalgt formand vil gøre Domea mere effektiv

Den almene boligadministrator Domea har genvalgt sin bestyrelsesformand, der i løbet af de næste to år vil sætte fokus på effektivisering og digitalisering.

Jens-Anker Gjelstrup, bestyrelsesformand i Domea.dk fra 2015 og valgt til yderligere to år på posten i 2017. Foto: Jacob Ljørring for Domea.dk

Jens-Anker Gjelstrup, bestyrelsesformand i den almene boligadministrator Domea.dk siden 2015, er på et repræsentantsskabsmøde blevet genvalgt for yderligere to år, hvor effektivisering og besparelser bliver den store opgave. Det skriver Domea.dk i en pressemeddelelse.

Som boligadministrator bliver det særligt en opgave for Domea.dk at hjælpe til aftalte besparelser frem mod 2020. For branchen som helhed lyder sparemålet på 1,5 mia. kr., hvoraf Domea.dk skal spare 125 mio. kr.

Jens-Anker Gjelstrup mener godt, at det kan nås.

"Det handler om, at vi skal være flere kunder i butikken, så vi er flere om at betale regningen for bl.a. driften, men det handler også om, at vi skal effektivisere. Vi skal finde smartere måder at gøre tingene på," siger han og nævner nye it-løsninger og øget digitalisering som et hjælpemiddel på vejen, mens også boligafdelingernes generelle drift skal forbedres.

Domea.dk administerer ca. 52.000 boliger i Danmark.

10 boligselskaber går sammen om digitalisering

Tre jyske almene boligorganisationer går i it-samarbejde

Domea.dk sætter ambitiøse mål i jagten på vækst

Skole bliver til 118 familieboliger på Sydfyn

Forsiden lige nu

Projektudbyder runder 160 mio. kr. i handler med Jem & Fix-ejendomme

Gennem 13 selskaber har den aarhusianske projektudbyder Blue Capital solgt ejendomme til Jem & Fix-kæden for 160 mio. kr. Selskabet køber aldrig projekter for egen regning, og den adm. direktør siger i et interview til EjendomsWatch, at netop den forretningsmodel forklarer en stor del af selskabets fremgang.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Nedenfor bringes en oversigt over de vigtigste historier i den forløbne uge, hvor endnu en milliardhandel blev en realitet, da Dades solgte Codanhuset i København, finske Capman købte Grundtvigs Hus, TK-direktør Frede Clausens afgang fik en dato og hotelkæden Radisson i et interview med EjendomsWatch fortalte om sine danske ambitioner.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier