EjendomsWatch

Stadion bliver til ny bydel for trecifret millionbeløb

Både almene og private boliger bliver opført på tidligere atletikstadion i Vejen. Erhvervslivet efterspørger boliger til deres ansatte, så byggeriet falder på et tørt sted, lyder det fra borgmester.

Foto: PR-illustration

En helt ny bydel vil vokse frem på det gamle atletikstadion på Gormsvej i Vejen i det sydlige Jylland. Det er ifølge Jydskevestkysten et projekt til 120 mio. kr. og et af de største boligprojekter nogensinde i kommunen.

Den almene administrationsorganisation Lejerbo bygger 71 almene lejeboliger, mens den private udvikler Junge Byg bygger ni boliger. Og Vejen har brug for boligerne - både til befolkningstilvæksten og for at kunne trække mere erhvervsliv til byen.

"Hver gang, vi har holdt møder med store virksomheder som Danish Crown, Eurofins Steins Laboratorium og Fødevarestyrelsen om mulighederne for at bosætte sig i kommunen, har der været forespørgsler på lejeboliger. Nu får vi en oplagt mulighed for at kunne fortælle om nye attraktive lejeboliger, siger Egon Fræhr (V), borgmester i Vejen Kommune.

Bag projektet står også tegnestuen Transform og ingeniørvirksomheden Rambøll. De første boliger vil stå klar i maj 2018.

Lejerbo indgår rammeaftale på op mod 1500 almene boliger

Projektsalg til Vejen-højhus kommer godt fra start

Lejerbo-direktør: De almene boliger skal gentænkes

Forsiden lige nu

Projektudbyder runder 160 mio. kr. i handler med Jem & Fix-ejendomme

Gennem 13 selskaber har den aarhusianske projektudbyder Blue Capital solgt ejendomme til Jem & Fix-kæden for 160 mio. kr. Selskabet køber aldrig projekter for egen regning, og den adm. direktør siger i et interview til EjendomsWatch, at netop den forretningsmodel forklarer en stor del af selskabets fremgang.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Nedenfor bringes en oversigt over de vigtigste historier i den forløbne uge, hvor endnu en milliardhandel blev en realitet, da Dades solgte Codanhuset i København, finske Capman købte Grundtvigs Hus, TK-direktør Frede Clausens afgang fik en dato og hotelkæden Radisson i et interview med EjendomsWatch fortalte om sine danske ambitioner.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier