EjendomsWatch

Stadion bliver til ny bydel for trecifret millionbeløb

Både almene og private boliger bliver opført på tidligere atletikstadion i Vejen. Erhvervslivet efterspørger boliger til deres ansatte, så byggeriet falder på et tørt sted, lyder det fra borgmester.

Foto: PR-illustration

En helt ny bydel vil vokse frem på det gamle atletikstadion på Gormsvej i Vejen i det sydlige Jylland. Det er ifølge Jydskevestkysten et projekt til 120 mio. kr. og et af de største boligprojekter nogensinde i kommunen.

Den almene administrationsorganisation Lejerbo bygger 71 almene lejeboliger, mens den private udvikler Junge Byg bygger ni boliger. Og Vejen har brug for boligerne - både til befolkningstilvæksten og for at kunne trække mere erhvervsliv til byen.

"Hver gang, vi har holdt møder med store virksomheder som Danish Crown, Eurofins Steins Laboratorium og Fødevarestyrelsen om mulighederne for at bosætte sig i kommunen, har der været forespørgsler på lejeboliger. Nu får vi en oplagt mulighed for at kunne fortælle om nye attraktive lejeboliger, siger Egon Fræhr (V), borgmester i Vejen Kommune.

Bag projektet står også tegnestuen Transform og ingeniørvirksomheden Rambøll. De første boliger vil stå klar i maj 2018.

Lejerbo indgår rammeaftale på op mod 1500 almene boliger

Projektsalg til Vejen-højhus kommer godt fra start

Lejerbo-direktør: De almene boliger skal gentænkes

Mere fra EjendomsWatch

Mandagens konkurser fra Statstidende

Firmaer inden for ejendomsservice, byggeri og detailhandel er blandt de i alt 65 konkurser og to forslag til rekonstruktion, som optræder på dagens liste. Endelig er tidligere ejendomshandler Hanne Nørrisgaard ikke længere under rekonstruktion. Listen leveres af Statstidende.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier