Lejerbo opruster med køb af to byggegrunde i Kolding

Lejerbo vil opføre nye familieboliger i en ny bydel ved Kolding, efter at købet af to storparceller netop er gået igennem.
Sådan kan Lejerbos nye almene boliger i dobbelthuse komme til at se ud ifølge visualiseringen fra Rum Arkitekter. | Foto: PR
Sådan kan Lejerbos nye almene boliger i dobbelthuse komme til at se ud ifølge visualiseringen fra Rum Arkitekter. | Foto: PR

Det almene boligselskab Lejerbo er godt på vej til at øge sin tilstedeværelse i den jyske købstad Kolding.

Den 30. januar vedtog Kolding Byråd nemlig at sælge to storparceller på i alt 11.000 kvm til boligselskabet, som nu vil opføre 24 dobbelthuse på grundende. Det skriver Kolding Kommune i en pressemeddelelse.

Grundene er beliggende i en ny bydel sydøst for Eltang ved Kolding, og de nye boliger får en størrelse på mellem 72 og 108 kvadratmeter.

”Vi forventer at kunne tage første spadestik til september, og herefter går der cirka et år, før de første lejere kan flytte ind,” udtaler Bent Jacobsen, formand for Lejerbo Kolding.

I løbet af foråret vil Kolding Kommune udbyde yderligere 16 parcelhusgrunde og endnu en storparcel til tæt-lav bebyggelse i Eltang. Når bydelen en gang er fuldt udbygget, vil den rumme 150-200 nye boliger.

Lejerbo vil favne bredere — men går stille og roligt til værks

Lejerbo indgår rammeaftale på op mod 1500 almene boliger

Lejerbo ekspanderer på Sjælland 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også