EjendomsWatch

Lejerbo opruster med køb af to byggegrunde i Kolding

Lejerbo vil opføre nye familieboliger i en ny bydel ved Kolding, efter at købet af to storparceller netop er gået igennem.

Sådan kan Lejerbos nye almene boliger i dobbelthuse komme til at se ud ifølge visualiseringen fra Rum Arkitekter. | Foto: PR

Det almene boligselskab Lejerbo er godt på vej til at øge sin tilstedeværelse i den jyske købstad Kolding.

Den 30. januar vedtog Kolding Byråd nemlig at sælge to storparceller på i alt 11.000 kvm til boligselskabet, som nu vil opføre 24 dobbelthuse på grundende. Det skriver Kolding Kommune i en pressemeddelelse.

Grundene er beliggende i en ny bydel sydøst for Eltang ved Kolding, og de nye boliger får en størrelse på mellem 72 og 108 kvadratmeter.

”Vi forventer at kunne tage første spadestik til september, og herefter går der cirka et år, før de første lejere kan flytte ind,” udtaler Bent Jacobsen, formand for Lejerbo Kolding.

I løbet af foråret vil Kolding Kommune udbyde yderligere 16 parcelhusgrunde og endnu en storparcel til tæt-lav bebyggelse i Eltang. Når bydelen en gang er fuldt udbygget, vil den rumme 150-200 nye boliger.

Lejerbo vil favne bredere — men går stille og roligt til værks

Lejerbo indgår rammeaftale på op mod 1500 almene boliger

Lejerbo ekspanderer på Sjælland 

Mere fra EjendomsWatch

Casa og KPC har fået nyt fælles navn

Som led i sammenlægningen af de to tyskejede entreprenørvirksomheder Casa og KPC har det fælles selskab nu fået nyt navn. Direktør glæder sig over for EjendomsWath over, at man nu kommer op i en størrelse, hvor ”vi spiller i toppen af superligaen.”

Briefing uge 39: Et skib i høj sø

Som en god illustration af tidernes ugunst har Roof Management afværget en truende konkurs. Spørgsmålet er, hvordan sundhedstilstanden hos andre udbydere af ejendomsprojekter ser ud. Ugens overflyvning er klar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier