EjendomsWatch

Lejerbo indgår rammeaftale på op mod 1500 almene boliger

Totalentreprenøren er på plads i en ny rammeaftale, hvis omfang dog kan blive langt mindre. Tidligere i år landede samme entreprenør en lignende aftale hos en konkurrerende almen boligorganisation.

Foto: PR-illustration

Lejerbo har indgået en rammeaftale med BM Byggeindustri om totalentreprise på op mod 1500 almene boliger over de næste 4 år. Det skriver Building Supply.

Aftalen er vundet i samarbejde med Vilhelm Lauritzen Arkitekter og Orbicon. BM Byggeindustri er eneleverandør på rammeaftalen, men har ingen garanti for at aftalen udmønter sig i konkrete byggeopgaver.

"Der foreligger en enkelt konkret opgave med 106 boliger i Holbæk. Resten er optioner, men vi har selvfølgelig aftalen i baghovedet, når vi planlægger de næste års produktion," siger Mogens Madsen, salgschef hos BM Byggeindustri, til Building Supply.

Lejerbo ekspanderer på Sjælland

Det er den anden store almene rammeaftale, som BM Byggeindustri vinder i år. Hobro-virksomheden blev i juni måned valgt som totalentreprenør på en ny generation af KAB’s AlmenBolig+.

Aftalen mellem Lejerbo og BM Byggeindustri er baseret på konceptet "Startbo", der især henvender sig til unge førstegangslejere, som i dag har svært ved at komme ind på det etablerede boligmarked.

De op mod 1500 boliger tænkes opført i forskellige sammenhænge; som barmarks-projekter, infill-byggeri projekter eller i forbindelse med fortætning af eksisterende byområder.

Strandvejskloster bliver til almene ældreboliger

KAB klar til at investere for fem milliarder

KAB har succes med billige, almene boliger

Mere fra EjendomsWatch

Danica finder ny administrator af tocifret milliardportefølje

En af landets største ejendomsadministratorer, CEJ, skal fra 1. oktober overtage administrationen af Danica Ejendommes portefølje af erhvervs- og boligejendomme.”Det styrker selvtilliden i organisationen,” lyder det fra topchef. Aftalen bliver blandt CEJ’s største og overtages fra den større konkurrent Newsec. (Opdateret)

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier