EjendomsWatch

46 ungdomsboliger opføres i Esbjerg - og mere kan være på vej

En fagforening og et boligselskab vil sammen opføre 46 ungdomsboliger i Esbjerg og løfter samtidig sløret for, at mere kan være på vej i de kommende år.

Johnny Nim. | Foto: Carsten Andreasen/Polfoto

Det Faglige Hus og Arbejdernes Boligforening går nu sammen om at komme udfordringerne med mangel på studieboliger i Esbjerg til livs. De to parter har netop taget første spadestik til et byggeprojekt i Teglværkskvarteret i byen, hvor der skal opføres 46 ungdomsboliger. Det skriver lokalmediet Nytomsydjylland.dk.

Boligerne bliver på hver 50 kvm og forventes at stå klar i løbet af første kvartal 2018.

"For mig personligt er det også en stor dag, når vi nu sætter spaden i jorden til det første af en stribe byggerier i de kommende år. Jeg er født og vokset op i dette kvarter, og som børn legede vi tit her ved Falckstationen og den gamle tømmerhandel, altså netop det areal som vi nu omdanner til et nyt og attraktivt byrum i Esbjerg," sagde Det Faglige Hus’ landsformand, Johnny Nim, i forbindelse med startskuddet til byggeriet.

Ifølge mediet fortalte Johnny Nim samtidig, at Det Faglige Hus netop har købt en anden grund i kvarteret på 5600 kvm. Det er dog endnu usikkert, om der skal opføres flere lejeboliger, eller om stedet skal bruges til erhverv.

Esbjerg får 69 nye ungdomsboliger

Fagforening bygger Esbjergs største kontorbyggeri 

Mere fra EjendomsWatch

Krise tvinger ejendomsmæglere til at barbere i staben

Den finansielle uro har også ramt landets mæglere. Tiderne med fuld fart fremad er sat på hold – organisationerne skæres til, medarbejdere fyres, men enkelte ser det som en mulighed for at opsnappe de bedste kandidater. ”Medvinden skal nok komme tilbage,” siger Colliers-direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier