EjendomsWatch

Boligselskab opfører 45 almene studieboliger på Solskinsøen

De 45 studieboliger kommer til at bestå af et- og toværelses lejligheder tæt på Campus Bornholm og Almegårds Kaserne.

Det nye ungdomsboliger får placering mellem parcelhuse ved Rønne, hvor der i dag er tæt bevokset skov. Foto: Google Maps.

Bornholms Boligselskab har ingået en betinget købsaftale om grunden Smallesund 84 ved Campus Bornholm i Rønne. Her er det planen, at der skal bygges 45 studieboliger.

Det bekræfter Ole Schou Mortensen, direktør i boligselskabet, over for Bornholms Tidende. Bornholms Boligselskab igangsatte en licitation for at finde en entreprenør til byggeriet i marts, men har først nu fundet en egnet grund.

"Placeringen er har være meget vigtig for os. Man kan gå frem og tilbage mellem boligerne og campus. Det er vi meget tilfredse med," siger Ole Schou Mortensen til avisen. Boligerne kommer også til at ligge tæt på Almegårds Kaserne, der fra 2022 får flere uddannelsespladser.

Det almene Bornholms Boligselskab har 57 afdelinger med omkring 1000 boliger, fremgår det af selskabets hjemmeside. De nye ungdomsboliger bliver selskabets første med beliggenhed i øens største by, Rønne.

Studieboligerne er tiltænkt lidt ældre studerende på videregående uddannelser, og derfor får halvdelen af lejlighederne to værelser, så der er plads til unge par eller små familier med børn. Den anden halvdel kommer til at bestå af etværelseslejligheder, skriver Bornholms Tidende.

Boligerne har et samlet anlægsbudget på 47,3 mio. kr. inklusive opkøbet af grunden. Hvornår boligerne forventes klar til indflytning fremgår ikke.

Styrelse anslår regning på over 200 mio. kr. for at bevare historiske ruiner

TK Development vil fordoble lokalt butikscenter

Kommuner tidobler sænkning af skat på mursten

FB Gruppen vil kaste sig over boligudvikling på Bornholm

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier