EjendomsWatch

FSB bygger 129 boliger på Frederiksberg

Det almene boligselskab skal bygge nye plejeboliger i forbindelse med et eksisterende plejehjem i Frederiksberg Kommune. Plejeboligerne bliver FSB's andet projekt i kommunen.

Boligforeningen skal opføre sit andet byggeri i Frederiksberg Kommune. | Foto: PR.

Det almene boligselskab FSB er blevet valgt til at bygge 129 plejeboliger på Frederiksberg i København. Boligerne skal ligge i forlængelse af det eksisterende plejehjem Søndervang og forventes klar til indflytning i 2025.

Det oplyser FSB i en pressemeddelelse.

"Vi er enormt glade for at have fået mulighed for igen at bygge på Frederiksberg. Vi har et godt samarbejde med Frederiksberg Kommune, og vi har stor erfaring med at bygge ældre- og plejeboliger," udtaler Pia Nielsen, direktør for FSB, i meddelelsen.

Detaljerne i forhold til antal kvadratmeter og budgettet er endnu ikke faldet på plads, siger Anja Gabelgård, projektleder fra FSB, til EjendomsWatch.

Kommunalbestyrelsen på Frederiksberg har besluttet at bygge det nye plejehjem ved siden af det eksisterende på Emil Chr. Hansens Vej tæt på Nyelandsvej og Nordre Fasanvej. Dermed bliver de nærmeste naboer, ud over plejehjemmet Søndervang, Frederiksberg Forsyning og en afdeling af CBS (Copenhagen Business School).

FSB har tidligere bygget på Frederiksberg, hvor boligselskabet i 2017 indviede sin første boligafdeling i form af ungdomsboligkomplekset Engbakken med 124 boliger.

KAB indgår partnerskab på op til 6 mia. kr.

Frank Jensen og FSB er optimister på de almene boligers vegne

NCC, Cowi og Rubow vinder rammeaftale med FSB på op til 3 mia. kr.

Lejere trækker boligselskab i retten - kan få betydning for andre lejere

FSB venter besparelser og bedre byggeri gennem ny milliardaftale 

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier