EjendomsWatch

NCC, Cowi og Rubow vinder rammeaftale med FSB på op til 3 mia. kr.

Aftalen gælder de næste fire år med mulighed for to årsforlængelse, og der er primært tale om renoveringer, helhedsplaner og nybyggeri, oplyser FSB.

FSB vælger strategisk partner. | Foto: PR.

Det almene boligselskab FSB vælger et hold bestående af NCC, Cowi og Rubow Arkitekter som strategisk partner. Aftalen har en værdi på op til 3 mia. kr.

Holdet går under navnet Hjem og får base hos FSB på Rådhuspladsen i København, oplyser FSB i en pressemeddelelse. Dermed er andre bejlere, herunder et team ledet af Enemærke & Petersen og et andet med Adserballe & Knudsen sorteret fra.

"Hjem har udvist en virkelig god forståelse for, hvad det vil sige at arbejde med almene boliger," siger Lone Zeeberg Nielsen, bygge- og udviklingschef hos FSB i meddelelsen. Valget faldt på holdet med det økonomisk mest fordelagtige tilbud.

Aftalen er et resultat af boligselskabets ønske om at arbejde med faste ingeniører, arkitekter og entreprenører og er gennemført som et udbud med forhandling, hvor FSB har forhandlet med tre tilbudsgivere.

FSB venter som følge af det nye partnerskab endnu bedre kvalitet i opgaveløsningen, en mere effektiv proces og mere nøjagtige budgetter og tidsplaner, fremgår det.

Der løber nu en stand still-periode på 10 dage, hvorefter FSB forventer at kunne underskrive rammeaftalen 19. marts.

Lejere trækker boligselskab i retten - kan få betydning for andre lejere

FSB venter besparelser og bedre byggeri gennem ny milliardaftale

FSB finder tre mulige rådgivere til ordre på op til 3 mia. kr.  

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier