EjendomsWatch

Frank Jensen og FSB er optimister på de almene boligers vegne

København skal også være en blandet by fremover, fastslår overborgmester Frank Jensen (S). Både han og den almene boligforening FSB er optimistiske for fremtiden trods høje grundpriser, sagde de, da der onsdag var første spadestik til nyt byggeri på Amager.

Foto: PR

Klokken er lidt i elleve onsdag 6. marts, og Københavns overborgmester Frank Jensen og den almene boligforening FSB skal til at tage første spadestik til 131 almene boliger på Amager tæt ved DR Byen og Københavns Universitet.

Overborgmesteren, der sammen med FSB-formand Steen Søndergaard Thomsen sætter gang i det kommende byggeri Artillerihuset, er dog optaget af mere end dette konkrete byggeri. De almene boliger er hele forudsætningen for en by med blandede indkomstgrupper, lyder det.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier