EjendomsWatch

FSB finder tre mulige rådgivere til ordre på op til 3 mia. kr.

Det almene boligselskab FSB skal have et fast hold af ingeniører, arkitekter og entreprenører, der skal arbejde sammen over en årrække. Nu er der fundet tre mulige hold til partnerskabet.

FSB prækvalificerer tre hold til strategisk samarbejde. | Foto: PR.

Det almene boligselskab FSB vil fremover indgå i et strategisk partnerskab med et fast team af ingeniører, arkitekter og entreprenører. Boligselskabet har nu prækvalificeret tre hold til opgaven, der blev sat i udbud i sensommeren med en værdi af på op til 3 mia. kr. Det skriver FSB i en pressemeddelelse.

"Med et team af fagfolk, der arbejder fast sammen, forventer FSB endnu bedre kvalitet i opgaveløsningen, en mere effektiv proces og mere nøjagtige budgetter og tidsplaner. En anden fordel ved et strategisk partnerskab er den viden om blandt andet FSB's kvalitetskrav og beboerfokus, som et fast team af medarbejdere vil få. Den viden kan de bygge videre fra projekt til projekt," fremgår det af meddelelsen.

Det strategiske partnerskab dækker renoveringer og helhedsplaner samt mulighed for nybyggeri. FSB har nu prækvalificeret tre hold ud af i alt otte ansøgere til opgaven.

Udbuddet vil være på op til 3 mia. kr. og gælde i fire år med mulighed for forlængelse i to år, fremgår det.

I marts 2019 skriver FSB kontrakt med et af de tre hold, som kommer til at få base hos FSB på Rådhuspladsen i København.

Boligselskab sænker huslejen efter effektiviseringer

KAB øjner milliongevinster gennem bedre indkøb og drift

Boligselskabet FSB vil samle udbud for op til 3 mia. kr. under én hat

FSB har fundet entreprenør til nybyggeri af 131 almene boliger 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier