EjendomsWatch

KAB øjner milliongevinster gennem bedre indkøb og drift

Boligadministratoren KAB skal spare 112 mio. kr. før 2020. Vicedirektøren forventer, at målet kan indfries ved hjælp 270 nye analyser og øget digitalisering.

KAB-hovedsædet i Studiestræde i København. | Foto: PR.

Den almene boligadministrator KAB har brugt to år på at udarbejde 270 analyserapporter, hvor driftsudgifterne hos kunderne, boligselskaber, er blevet gransket. Rapporterne viser, at der kan spares i alt 31 mio. kr. på driftsudgifterne og godt 60 mio. kr. gennem en ny indkøbsportal, oplyser KAB.

KAB er kommet frem til ti anbefalinger, der kan gøre en forskel i regnskabet. De største besparelser ligger i sammenlægninger af driftskontorer.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier