EjendomsWatch

Nye fynske almene boliger får kritik fra mægler

Indehaveren af Nybolig Svendborg er ikke meget for, at der er 44 almene boliger på vej klos op ad et parcelhusbyggeri.

Foto: Carsten Andreasen

70 almene boliger i Svendborg-bydelen Tankefuld skal nu suppleres af yderligere 44, som Fyns Almennyttige Boligselskab skal bygge, skriver Fyens Stiftstidende.

De nye boliger er aftalt efter, at kommunen ikke er lykkedes med at sælge parcelhusgrunde i området i det forventede tempo. På 10 år er 13 ud af 20 grunde solgt, fremgår det.

Men planerne om at give plads til almene lejeboliger på området i stedet, falder ikke i god jord hos den lokale Nybolig-mægler Lars Lyster, skriver avisen.

"Hvis der kommer 44 lejeboliger lige op ad et parcelhusbyggeri, så vil dem, der er på udkig efter en grund til et parcelhus køre forbi og stille sig selv spørgsmålet, om de gider det," siger han til avisen.

Svendborg Kommunes borgmester Bo Hansen (S) holder fast i, at blandingen af boformer er sund, men åbner også for, at større grundstykker kan fremme salget af ledige grunde.

Borgmester vil bygge flere boliger i Svendborgs centrum

Mindre arkitektfirma fejer de større af banen i sydfynsk havnebyggeri

Vil sælge boliger til 10 mio. kr. på Sydfyn: Jeg har en god mavefornemmelse

21-årig overtager 66 ejendomme i handel til en kvart milliard 

Mere fra EjendomsWatch

Amerikansk investor køber Coop-butikker for 300 mio. kr.

11 supermarkeder på i alt 13.100 kvm har skiftet hænder i en sale & leaseback-aftale mellem Coop Danmark og amerikanske W.P. Carey. "Norden fortsætter med at være et nøglemarked for W.P. Carey," udtaler amerikanerne, der ser handlen som starten på et langsigtet partnerskab.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier