EjendomsWatch

Vil sælge boliger til 10 mio. kr. på Sydfyn: Jeg har en god mavefornemmelse

37 Svendborg-lejligheder til i alt 185 mio. kr. bliver opgaven for Nybolig-mægler. Direktøren bag er optimist.

Foto: PR-visualisering

Det sydfynske ejendomsselskab ES Ejendomme, der er ejet af den økonomisk velpolstrede Erik Skærbæk, sætter nu via Nybolig gang i salget af 37 ejerlejligheder på Jessens Mole, der har været undervejs siden 2014, skriver Fyens Stiftstidende.

Ifølge Sten Klarskov, der er direktør i ES Ejendomme, bliver gennemsnitsprisen 5 mio. kr. fordelt i et intervallet 2,9-10 mio. kr.

"Vi tror på, at der nok skal være købere. Vi ser, at de kan sælge lignende boliger til samme priser i både Odense og Middelfart, og vi har på forhånd oplevet stor interesse både inden- og udenbys fra. Jeg har en god mavefornemmelse," siger Sten Klarskov til avisen.

De 37 lejligheder er alle forskellige og forsynet med kvalitetsløsninger. Arealet svinger mellem 101 til 217 kvm, fremgår det.

Barfoed-direktør: Tomgang irriterer os

Boligselskab henter milliongevinst ved at arbejde anderledes

Fynsk projektudvikler vil bygge havneboliger

Ejer har mistet troen på sydfynsk havneprojekt

Forsiden lige nu

Elevator-millionær sælger ud: "Jeg runder 75 næste gang"

12 sjællandske udlejningsejendomme bliver nu sendt på markedet af sønderjysk investor med mursten for et trecifret millionbeløb. Nødlidende ejendomme, hvor stumperne er blevet overtaget, har stille og roligt opbygget porteføljen, siger han til EjendomsWatch.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Konsolideringen blandt administratorer fortsatte i den forløbne uge, da Administrea og Salling Ejendomsadministration fik nye ejere hos 360 North og Newsec Datea. I København købte Aberdeen Standard 106 boliger af Pensam, mens entreprenørkoncern MT Højgaard måtte nedjustere efter tabt voldgift.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier