EjendomsWatch

Vil sælge boliger til 10 mio. kr. på Sydfyn: Jeg har en god mavefornemmelse

37 Svendborg-lejligheder til i alt 185 mio. kr. bliver opgaven for Nybolig-mægler. Direktøren bag er optimist.

Foto: PR-visualisering

Det sydfynske ejendomsselskab ES Ejendomme, der er ejet af den økonomisk velpolstrede Erik Skærbæk, sætter nu via Nybolig gang i salget af 37 ejerlejligheder på Jessens Mole, der har været undervejs siden 2014, skriver Fyens Stiftstidende.

Ifølge Sten Klarskov, der er direktør i ES Ejendomme, bliver gennemsnitsprisen 5 mio. kr. fordelt i et intervallet 2,9-10 mio. kr.

"Vi tror på, at der nok skal være købere. Vi ser, at de kan sælge lignende boliger til samme priser i både Odense og Middelfart, og vi har på forhånd oplevet stor interesse både inden- og udenbys fra. Jeg har en god mavefornemmelse," siger Sten Klarskov til avisen.

De 37 lejligheder er alle forskellige og forsynet med kvalitetsløsninger. Arealet svinger mellem 101 til 217 kvm, fremgår det.

Barfoed-direktør: Tomgang irriterer os

Boligselskab henter milliongevinst ved at arbejde anderledes

Fynsk projektudvikler vil bygge havneboliger

Ejer har mistet troen på sydfynsk havneprojekt

Forsiden lige nu

Koncentons første ejendomsfrasalg gav et bragende højt afkast

Chancen for usædvanligt højt afkast blev skæbnesvanger for driftsejendom, der i stedet blev til salgsobjekt og sikrede 80 pct. i afkast til investorerne. Ny ejer er britisk fond, som melder sin entre på det danske ejendomsmarked. Koncentons direktør fortæller EjendomsWatch om processen bag salget.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Tysk kapitalforvalter købte boligblok i Valby, ejendomsmatador vil bygge ny bydel i Kolding, i Randers er der givet tilladelse til almene lejeboliger for 330 mio. kr. og en ejendomsinvestor fra Malta har sneget sig in dpå det danske marked. Det er bare et udpluk af historierne på EjendomsWatch i ugens løb.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier