EjendomsWatch

Vil sælge boliger til 10 mio. kr. på Sydfyn: Jeg har en god mavefornemmelse

37 Svendborg-lejligheder til i alt 185 mio. kr. bliver opgaven for Nybolig-mægler. Direktøren bag er optimist.

Foto: PR-visualisering

Det sydfynske ejendomsselskab ES Ejendomme, der er ejet af den økonomisk velpolstrede Erik Skærbæk, sætter nu via Nybolig gang i salget af 37 ejerlejligheder på Jessens Mole, der har været undervejs siden 2014, skriver Fyens Stiftstidende.

Ifølge Sten Klarskov, der er direktør i ES Ejendomme, bliver gennemsnitsprisen 5 mio. kr. fordelt i et intervallet 2,9-10 mio. kr.

"Vi tror på, at der nok skal være købere. Vi ser, at de kan sælge lignende boliger til samme priser i både Odense og Middelfart, og vi har på forhånd oplevet stor interesse både inden- og udenbys fra. Jeg har en god mavefornemmelse," siger Sten Klarskov til avisen.

De 37 lejligheder er alle forskellige og forsynet med kvalitetsløsninger. Arealet svinger mellem 101 til 217 kvm, fremgår det.

Barfoed-direktør: Tomgang irriterer os

Boligselskab henter milliongevinst ved at arbejde anderledes

Fynsk projektudvikler vil bygge havneboliger

Ejer har mistet troen på sydfynsk havneprojekt

Forsiden lige nu

ATP Ejendomme opruster til at håndtere rekordstor portefølje

Pensionsfonden har tilpasset sin danske ejendomsstrategi til markedet og kigger især på ét område på en ny måde til at udnytte sine kompetencer. Det fortæller ATP Ejendommes topchef og den nyansatte vicedirektør Martin Vang Hansen i et dobbeltinterview med EjendomsWatch. Fonden runder snart en milepæl.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

EjendomsWatch bringer her en oversigt over de væsentligste historier i den forløbne uge, der blandt andet bød på et milliardsalg af Freja Ejendommes portefølje af city-ejendomme.

Enegang eller ægteskab deler den almene boligsektor

Fra nytår overlader den københavnske boligforening 3B sin administration til KAB. Hos både AAB og Boligkontoret Danmark (BDK) er man dog spændt på, om det vil sænke omkostningerne at indgå i KAB-familien. Mens flere aktører i den almene boligsektor går efter størrelse, vælger BDK en helt anden vej, siger den adm. direktør til EjendomsWatch.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier