EjendomsWatch

Lejerbo vil bygge for 62 mio. kr. ved Horsens

Projekt i samarbejde med jysk investor omfatter også parcelhuse, en sø og muligvis en dagligvarebutik.

Foto: Ritzau Scanpix/Casper Dalhoff

Boligselskabet Lejerbo i Horsens er parat med 62,5 mio. kr. til 30 boliger i området Remmerslund, hvor byrådet i Horsens netop har sagt ok til byggeplanerne, skriver Horsens Folkeblad.

Projektet er en del af et privat-kommunalt byudviklingsprojekt, som erhvervsmanden Charles Kastberg fra Hobro står bag, fremgår det.

"De attraktivt designede familieboliger vil skabe optimale rammer for børnefamilier og seniorer, der ønsker en mere overkommelig bolig end et parcelhus," siger Georg Schmidt, ejendomschef i Lejerbo," ifølge avisen.

I alt tæller projektet, der udvider Remmerslund mod øst, 56 almene boliger, ca. 30 parceller, trærejsning ind mod Sebberup Skov, en ny sø samt muligvis en dagligvarebutik, fremgår det.

De første boliger kommer til at være i to plan på enten 105 eller 110 kvm og indeholder fire værelser, køkken/alrum og to badeværelser, skriver avisen, der også nævner, at første spadestik forventes til næste forår, og ca. et år senere kan de første beboere efter planen flytte ind.

Almen boligsektor kritiseres for protektionisme

Almen boligkæmpe trues af sprængning

Ny planlov har virket efter hensigten 

Grønt lys til 180 almene boliger og parcelhuse i Sydøstjylland  

Mere fra EjendomsWatch

Tidligere topchef forlader Colliers

Efter ti år hos Colliers har den tidligere adm. direktør Jeppe Schønfeld besluttet sig for at stoppe som partner hos erhvervsmægleren. ”Jeg har i noget tid følt et behov for nye udfordringer og en ændret anvendelse af min tid,” forklarer han.

Bestyrelsesformand kan være i spil til direktørstol i AAB

Jagten på ny adm. direktør i AAB er startet. Et rekrutteringsbureau er for første gang i boligforeningens historie hyret til at finde de rette kandidater. Bestyrelsesformand ønsker ”stærk profil, der kender AAB indgående.” Flere kilder peger på, at den karakteristik er skabt til ham selv. Ledelsesrådgiver advarer.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier