EjendomsWatch

Lejerbo vil bygge for 62 mio. kr. ved Horsens

Projekt i samarbejde med jysk investor omfatter også parcelhuse, en sø og muligvis en dagligvarebutik.

Foto: Ritzau Scanpix/Casper Dalhoff

Boligselskabet Lejerbo i Horsens er parat med 62,5 mio. kr. til 30 boliger i området Remmerslund, hvor byrådet i Horsens netop har sagt ok til byggeplanerne, skriver Horsens Folkeblad.

Projektet er en del af et privat-kommunalt byudviklingsprojekt, som erhvervsmanden Charles Kastberg fra Hobro står bag, fremgår det.

"De attraktivt designede familieboliger vil skabe optimale rammer for børnefamilier og seniorer, der ønsker en mere overkommelig bolig end et parcelhus," siger Georg Schmidt, ejendomschef i Lejerbo," ifølge avisen.

I alt tæller projektet, der udvider Remmerslund mod øst, 56 almene boliger, ca. 30 parceller, trærejsning ind mod Sebberup Skov, en ny sø samt muligvis en dagligvarebutik, fremgår det.

De første boliger kommer til at være i to plan på enten 105 eller 110 kvm og indeholder fire værelser, køkken/alrum og to badeværelser, skriver avisen, der også nævner, at første spadestik forventes til næste forår, og ca. et år senere kan de første beboere efter planen flytte ind.

Almen boligsektor kritiseres for protektionisme

Almen boligkæmpe trues af sprængning

Ny planlov har virket efter hensigten 

Grønt lys til 180 almene boliger og parcelhuse i Sydøstjylland  

Mere fra EjendomsWatch

Ejendomsadvokater på spil i endnu en fond: Far og søn lavede millionaftaler

FINGRENE I FONDSMIDLER: To advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner fra fond, siden faren blev bestyrelsesformand i 2017. Sønnen har fået ansvaret for et stort ejendomsprojekt, mens faren har tjent en million på at investere fondens penge. Honorarer kan være i strid med loven såvel som de advokatetiske regler.

Briefing uge 3: Nye lejekammerater

Af nød eller ej, vælger flere og flere virksomheder at sælge deres ejendomme og blive lejere. Det frigør penge, der kan bruges på kerneopgaven. I denne uge skabte Parken opstandelse med nyheden om, at professionelle investorer måske overtager nationalarenaen.

Bach Gruppen får en lang næse hos medievagthund

Viborg-entreprenøren, der har flere sager om byggesjusk på samvittigheden, har indbragt flere medier til Pressenævnet på grund af deres omtale af en politianmeldelse. Nævnet finder imidlertid ikke grundlag for kritik.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier