EjendomsWatch

Lejerbo vil bygge for 62 mio. kr. ved Horsens

Projekt i samarbejde med jysk investor omfatter også parcelhuse, en sø og muligvis en dagligvarebutik.

Foto: Ritzau Scanpix/Casper Dalhoff

Boligselskabet Lejerbo i Horsens er parat med 62,5 mio. kr. til 30 boliger i området Remmerslund, hvor byrådet i Horsens netop har sagt ok til byggeplanerne, skriver Horsens Folkeblad.

Projektet er en del af et privat-kommunalt byudviklingsprojekt, som erhvervsmanden Charles Kastberg fra Hobro står bag, fremgår det.

"De attraktivt designede familieboliger vil skabe optimale rammer for børnefamilier og seniorer, der ønsker en mere overkommelig bolig end et parcelhus," siger Georg Schmidt, ejendomschef i Lejerbo," ifølge avisen.

I alt tæller projektet, der udvider Remmerslund mod øst, 56 almene boliger, ca. 30 parceller, trærejsning ind mod Sebberup Skov, en ny sø samt muligvis en dagligvarebutik, fremgår det.

De første boliger kommer til at være i to plan på enten 105 eller 110 kvm og indeholder fire værelser, køkken/alrum og to badeværelser, skriver avisen, der også nævner, at første spadestik forventes til næste forår, og ca. et år senere kan de første beboere efter planen flytte ind.

Almen boligsektor kritiseres for protektionisme

Almen boligkæmpe trues af sprængning

Ny planlov har virket efter hensigten 

Grønt lys til 180 almene boliger og parcelhuse i Sydøstjylland  

Mere fra EjendomsWatch

Mogens de Linde nærmer sig mursten for 4 milliarder

Byggeselskab Mogens de Linde gik frem på driften i 2021, mens der blev barberet omkring en fjerdedel af top- såvel som bundlinje. Værdiopskrivninger sætter igen i år et markant aftryk på regnskabet fra det aarhusianske ejendomskoryfæ, der netop har sammensat en ny ledelse.

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

Københavnske City Apartment indtager med tocifret millionopkøb førstepladsen på dagens liste med 11 transaktioner. Listen bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter seneste tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier