EjendomsWatch

Rigmand tvinger feriecenter til at skifte navn

Ferie- og konferencecenter må ikke bruge det navn, der er brugt millioner på at markedsføre, har retten slået fast efter krav fra tidligere fabrikant af vindmøllevinger.

Milliardæren Flemming Skouboe ejer sin egen ø, Fænø, hvor han har opført et gods med en større samling skydevåben. Foto: Jacob Ehrbahn/Polfoto

Ferie- og konferencecentret Fænø Park ved Lillebælt hedder fremover Fænøsund Konference. Navneskiftet følger af et fogedforbud, som den tidligere ejer af vindmøllevingeproducenten LM Glasfiber, Flemming Skouboe, har krævet nedlagt, skriver Fyens Stiftstidende.

Skouboe ejer Danmarks største privatejede ø, den 400 hektar store Fænø i Lillebælt, hvor Skouboe har opført ejendommen Fænøgård og har etableret selskabet Fænø Gods.

Ifølge rettens kendelse har Skouboes ejendom "krav på beskyttelse af navnet mod erhvervsmæssig brug fra anden side", hvilket ejeren af Fænø Park, nu Fænøsund Konference, er overrasket over.

"Vi må konstatere, at Flemming Skouboe har brugt retssystemet, som han kunne," siger direktør Morten Pedersen til Fyens Stiftstidende.

Han oplyser at have brugt halvanden mio. kr. årligt på at markedsføre feriecentrets nu skrottede navn.

Milliardærliste bugner af ejendomsinvestorer

Vindmølle-milliardær øger sin ejendomsformue

Forsiden lige nu

Egenrådig fond frasælger 221-årig ejendom i København

Erhvervsdrivende fond, der ikke efterlever god fondsledelse, sælger historisk ejendom i Fredericiagade i hjertet af København. Køber er en privat investor med bistand fra projektudbyderen Crescendo. Mægler på handlen uddyber over for EjendomsWatch de videre planer med ejendommen. Fondsformand er fåmælt. (Opdateret.)

Intelligente bygninger giver bedre bundlinje

It-teknologi har holdt sit indtog overalt, også i erhvervsejendomme, der nu bliver intelligente. Det vil fremover blive et konkurrenceparameter for virksomhedernes indtjening, lyder det. ISS er i fuld gang.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier