EjendomsWatch

Rigmand tvinger feriecenter til at skifte navn

Ferie- og konferencecenter må ikke bruge det navn, der er brugt millioner på at markedsføre, har retten slået fast efter krav fra tidligere fabrikant af vindmøllevinger.

Milliardæren Flemming Skouboe ejer sin egen ø, Fænø, hvor han har opført et gods med en større samling skydevåben. | Foto: Jacob Ehrbahn/Polfoto

Ferie- og konferencecentret Fænø Park ved Lillebælt hedder fremover Fænøsund Konference. Navneskiftet følger af et fogedforbud, som den tidligere ejer af vindmøllevingeproducenten LM Glasfiber, Flemming Skouboe, har krævet nedlagt, skriver Fyens Stiftstidende.

Skouboe ejer Danmarks største privatejede ø, den 400 hektar store Fænø i Lillebælt, hvor Skouboe har opført ejendommen Fænøgård og har etableret selskabet Fænø Gods.

Ifølge rettens kendelse har Skouboes ejendom "krav på beskyttelse af navnet mod erhvervsmæssig brug fra anden side", hvilket ejeren af Fænø Park, nu Fænøsund Konference, er overrasket over.

"Vi må konstatere, at Flemming Skouboe har brugt retssystemet, som han kunne," siger direktør Morten Pedersen til Fyens Stiftstidende.

Han oplyser at have brugt halvanden mio. kr. årligt på at markedsføre feriecentrets nu skrottede navn.

Milliardærliste bugner af ejendomsinvestorer

Vindmølle-milliardær øger sin ejendomsformue

Mere fra EjendomsWatch

Hans lån væltede Roskilde Bank

Et kæmpetab på udlån til ejendomsmatadoren Kenneth Schwartz Thomsen var en af hovedårsagerne til, at Roskilde Bank gik konkurs. Banken selv var dog aktivt medvirkende til at forstørre problemerne, fortæller den fallerede ejendomsinvestor, der for første gang giver sit syn på, hvad der skete op til krakket.

Roskilde Bank-boss dømt til at betale 231 millioner

Højesteret har med dom sat endeligt punktum i et langstrakt sagsforløb om erstatningsansvaret for krakket i Roskilde Bank tilbage i 2008. Bankens tidligere direktør, Niels Valentin Hansen, er dømt til at betale erstatning, mens bestyrelsesmedlemmer frifindes.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier