EjendomsWatch

Milliardærliste bugner af ejendomsinvestorer

Ejendomme er en del af formuen hos mange af Danmarks rigeste personer og familier, viser opdateret formueopgørelse. Her kan du læse mere om en række af de mest navnkundige.

Den nye mand i spidsen for Lego-familien, Thomas Kirk Kristiansen (tv), og faderen Kjeld. | Foto: Mathias Svold/Polfoto

Ejendomsinvesteringer er populært blandt landets mest velhavende. Det viser en opdateret liste over Danmarks rigeste personer og familier, som Dansk Aktie Analyse har lavet for Finans.

Øverst på listen ligger Lego-familien Kirk Kristiansen, der også også ejer ejendomme i selskabet Kirkbi, med en formue på 181,2 mia. kr. En anden gren af Lego-familien, Kirk Johansen, har via Kirk Kapital også smag for ejendomsinvesteringer til at pleje en formue, der er estimeret til 7,5 mia. kr.

Lego-arving er langsigtet ejer af 900 lejemål i Aarhus

Lego-arving planter penge i Vejle-ejendom

Lego-pengetank runder 5 mia. kr. i ejendomme og vil øge yderligere

Kirk Kapital hiver sig selv i plus

Dandy-familien Bagger-Sørensen har kastet sig over ejendomsudvikling efter frasalg af store dele af tyggegummikoncernen, hvilket i dag giver en formue 3,8 mia. kr. Hos familien Gjørup, der ligeledes har solgt store dele af Fætter BR og Top Toy og har en formue på 2,3 mia. kr., er man gået i gang med at sælge ud af familiens erhvervsejendomme med aftaler om at leje tilbage.

Tyggegummidynasti blæser på underskud i ejendomsselskab

Fætter BR-familie holder ejendomsudsalg for over en milliard

Investeringsbank løber med Fætter BR-ejendomme i trecifret millionhandel

Hos Mikael Goldschmidt er det ejendomsinvesteringer, der er det helt centrale forretningsområde. Hans formue er estimeret til 2,4 mia. kr.

Mikael Goldschmidt: Jeg forventer et trecifret mio.-resultat i år

Andre personer og familier med ejendomme som en del af formuerne tæller Hans Michael Jebsen fra Jebsen & Co-koncernen (4 mia. kr.), familien Kunøe (2,6 mia. kr.) og vindmøllefamilien Stubkjær Sørensen (3,2 mia. kr.).

Vindmølle-milliardær øger sin ejendomsformue

Godsejerfamilie i generationsskifte til 175 mio. kr.

Ny ejendomsfond bejler til private formuer

Mere fra EjendomsWatch

Danica finder ny administrator af tocifret milliardportefølje

En af landets største ejendomsadministratorer, CEJ, skal fra 1. oktober overtage administrationen af Danica Ejendommes portefølje af erhvervs- og boligejendomme.”Det styrker selvtilliden i organisationen,” lyder det fra topchef. Aftalen bliver blandt CEJ’s største og overtages fra den større konkurrent Newsec. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier