EjendomsWatch

Klumme: Markedet for ejendomme til boligudlejning trækker luft ind

Der er enorm usikkerhed om, hvilken vej markedet vil gå for boligudlejningsejendomme. Umiddelbart presser de stigende renter, der før eller siden må føre til højere afkastkrav. Men der er også noget, der er anderledes denne gang, skriver Jyske Bank-økonom i denne klumme.

De mange penge, der er allokeret til det danske ejendomsmarked, vil før eller siden komme ud at arbejde, forudser Mikkel Høegh, boligøkonom i Jyske Bank. | Foto: PR

Jobbet som økonom ville nogle gange være langt sjovere og ikke mindst lettere, hvis vi på linje med klassiske videnskabsmænd kunne trække os tilbage i laboratoriet og hælde den grønne væske ned i kolben og se, om der kom røg op af den. Vi økonomer må dog bare erkende, at økonomi ikke er en eksakt videnskab.

Derfor kan man altid vende og dreje ændringer og ikke mindst økonomiske vurderinger. Der er ingen tvivl om, at vi lige nu befinder os et sted, hvor menuen står på økonomisk afmatning, men hvor slemt bliver det mon? Usikkerheden er enorm, og derfor skal selv den mest seriøse prognose tages med et gran salt.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 39: Et skib i høj sø

Som en god illustration af tidernes ugunst har Roof Management afværget en truende konkurs. Spørgsmålet er, hvordan sundhedstilstanden hos andre udbydere af ejendomsprojekter ser ud. Ugens overflyvning er klar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier