EjendomsWatch

Klumme: Danske bygninger er fulde af sjusk og hurtige genveje til profit

Danmark er foregangsland for intelligent og klimavenligt byggeri. Men det billede er i bedste fald misvisende og i værste fald direkte fejlagtigt, lyder det fra direktør hos bygherrerådgiver i denne klumme.

Niels Boel er markedschef i WSP Denmark, der tidligere var kendt under navnet Orbicon. | Foto: PR

Jeg tager næppe munden for fuld ved at postulere, at Danmark på verdensplan bliver betragtet som et foregangsland, hvad angår moderne byggeri. Vi bliver vidt og bredt fremhævet for vores grønne fokus, vores vindmøller og vores lavenergibyggeri. Alt sammen hjulpet godt på vej af et meget ambitiøst bygningsreglement.

Jeg er dog bange for, at vi på mange områder ikke har fortjent omverdenens beundring. Og jeg tror helt ærligt, at mange ville få et regulært chok ved at komme med mig eller en af mine kolleger ud på en af vores mange due dilligence-opgaver.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier