Olav de Linde tror på sine egne skæve ideer, selvom det er "kapitalfonde, der mere og mere styrer markedet"

SVÆRVÆGTERNE: Styring og optimering via regneark har forandret ejendomsmarkedet, lyder det fra Olav de Linde, der i over 50 år har arbejdet med bygninger. Omvendt giver det plads til, at familieejede virksomheder som hans i højere grad kan arbejde med kvalitet. Hans firma med nu 8 mia. kr. i ejendomme blev etableret ved et tilfælde.

"Vi har det som en fisk i vandet. Vi kan gøre det, vi vil, og så kan de andre gøre det, de vil," siger Olav de Linde | Foto: Jyllands-Posten

AARHUS – Som han sidder der og nyder en velbrygget kop kaffe i de rå omgivelser på kaffebaren Stillers, tæt ved Latinerkvarteret i Aarhus, ligner han langt fra det karikerede billede af en ejendomsmilliardær. Her er intet schweizerur i krydderstørrelse, ingen håndlavede sko, skræddersyet habit eller et potent muskelbundt af en benzinsluger på fire hjul holdende på gaden udenfor.

I stedet er det en diskret, venligt udseende og solbrændt mand i lysegrøn Tommy Hilfiger-skjorte med korte ærmer, der tager i mod. Ansigtet og den efterhånden beskedne hårpragt afslører, at han ikke er 40 år længere. Men når han taler, er det faktisk svært at høre det.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement