EjendomsWatch

Klumme: Flere alternative investeringer øger afkastet og sænker risikoen

Investorer, som kun satser på almindelige, børsnoterede aktier og obligationer, går glip af afkast. Det kan blive højere ved også at inkludere andre typer af investeringer, herunder ejendomme, i porteføljen, lyder det fra investeringsdirektør i denne klumme.

David Bakkegaard Karsbøl er investeringsdirektør (CIO) i Selected Group. | Foto: PR

De fleste privatinvestorer kender til børsnoterede aktier og obligationer, som jævnligt omtales i medierne og i øvrigt indgår i de flestes investeringsporteføljer, pensionsdepoter osv. Men privatinvestorers kendskab til og erfaringer med alternative investeringer er stadig ganske begrænset. Det betyder desværre, at de udsætter sig for større risiko og får et lavere afkast end nødvendigt.

Alternative investeringer er en samlet betegnelse for alt det, som ikke er normale børsnoterede aktier og obligationer. Det er nok ejendomsinvestering, der er bedst kendt blandt alternative investering, men der findes mange andre typer af alternative investering. Der kan være tale om solparker/vindmøller, unoterede aktieselskaber, unoterede obligationer, hedgefonde og meget andet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Milliard-pipeline giver optimisme hos Hoffmann: "Mange nye spændende kunder"

Ifølge topchefen hos den danske entreprenørvirksomhed Hoffmann er skyerne fra første kvartal ved at lette, selvom markedskonjunkturerne forsat kan være lunefulde. I pipelinen er der projekter for op imod 2 mia. kr., fortæller Torben Bjørk Nielsen, der mener, at indtjeningen generelt bør være højere i en branche med store risici.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier