EjendomsWatch

Klumme: Flere alternative investeringer øger afkastet og sænker risikoen

Investorer, som kun satser på almindelige, børsnoterede aktier og obligationer, går glip af afkast. Det kan blive højere ved også at inkludere andre typer af investeringer, herunder ejendomme, i porteføljen, lyder det fra investeringsdirektør i denne klumme.

David Bakkegaard Karsbøl er investeringsdirektør (CIO) i Selected Group. | Foto: PR

De fleste privatinvestorer kender til børsnoterede aktier og obligationer, som jævnligt omtales i medierne og i øvrigt indgår i de flestes investeringsporteføljer, pensionsdepoter osv. Men privatinvestorers kendskab til og erfaringer med alternative investeringer er stadig ganske begrænset. Det betyder desværre, at de udsætter sig for større risiko og får et lavere afkast end nødvendigt.

Alternative investeringer er en samlet betegnelse for alt det, som ikke er normale børsnoterede aktier og obligationer. Det er nok ejendomsinvestering, der er bedst kendt blandt alternative investering, men der findes mange andre typer af alternative investering. Der kan være tale om solparker/vindmøller, unoterede aktieselskaber, unoterede obligationer, hedgefonde og meget andet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier