
Der er tale om det rene blændværk, når solcelleprojektudbyderen Obton og ejendomsprojektudbyderen Koncenton reklamerer med et alternativt afkast, der er langt højere end det reelle, siger professor Carsten Tanggaard, Aarhus Universitet.
Benyttelsen af et særligt afkastbegreb er manipulation og egnet til at få investorerne til at tro, at de får et højere afkast på investering, end de egentlig gør. Sådan kommenterer professor Carsten Tanggaard to projekter fra Obton og Koncenton, hvor de to selskaber reklamerer med et forventet årligt afkast ved lang investering på 17-18 pct.
Allerede abonnent? Log ind.
Læs hele artiklen
Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.
- Adgang til alle låste artikler
- Modtag vores daglige nyhedsbreve
- Fuld adgang til vores app
Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.
Start et gratis virksomhedsprøveabonnementMere fra EjendomsWatch
Schweiz-investor i nyt opkøb – rådgiver på trapperne med 1 mia. kr. yderligere
Swiss Life med knap 650 mia. kr. i ejendomme har med hjælp fra Kristensen Properties købt op i Aarhus for over 100 mio. kr. Kent Hoeg Sørensen, adm. direktør i selskabets danske brohoved, er igang med at lægge sidste hånd på fire køb mere. ”Swiss Life er ikke færdige i Danmark. De kan genkende en god investering,” siger han.
Topchefer i advokathuse klar til historisk opgør – vil give erhvervsjurister advokattitel
Den eksklusive advokatbestalling er traditionelt forbeholdt klassiske jurister, men nu bør erhvervsjuristers vej til advokattitlen gøres lettere, lyder det fra nogle af landets største advokatfirmaer. ”En cand.merc.jur. kan være en lige så god advokat,” siger formanden for Lundgrens, der især gør sig i ejendomme.